Jaka aranżacja jest nowoczesna?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

23 maja 2016, 10:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Do aranżacji łazienki potrzebne będą niezbędne akcesoria aby móc ją wyposażyć,oraz oczywiście płytki- wszystko to wysokiej klasy i jakości znajdziecie na www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 maja 2016, 09:11

Taka aranżacja jest nowoczesna jaka tobie sie podoba.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 maja 2016, 12:11

Zgadza się,nowoczesne wnętrza są często naszym wymysłem,a nie modą która przemija i powraca,wiec wszystko zależy od nas samych,do naszej kreatywności. Same meble oraz dekoracje do mieszkania znajdziecie natomiast na www.Designer.ski chętnie doradzimy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2016, 14:16

Białe listwy to faktycznie mało popularny produkt w Polsce. Zazwyczaj one fajnie grają ze ścian i komponują się z białymi drzwiami. Dzięki temu płaszczyzna podłogi fajnie "odcina" się od płaszczyzny drzwi.
zobaczcie sobie te realizacje- www.listwypodlogowe.com.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2016, 12:22

Niewątpliwie nowoczesna aranżacja wnętrza,to ta z wykorzystaniem kamienia naturalnego,wiecie o co dokładnie mi chodzi? Jeżeli nie to zobaczcie zdjęcia www.Kamieniarstwo.com.pl w razie pytań służymy pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 czerwca 2016, 20:50

Teraz bardzo modny jest styl industrialny. Mi się podobają dodatki tego typu: lampy oraz dekoracje.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2016, 20:18

ja lubię wnętrza urządzone w stylu skandynawskim, jasne pomalowane ściany (super maluje się magnatem!), dużo drewna, dizajnerskie bibeloty. A wszystko to z umiarem, wzorem naszych skandynawskich sąsiadów, mistrzów minimalizmu i dobrego smaku :-)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2016, 15:47

Każdy styl który jest nowoczesny,powinien nam się przede wszystkim podobać bo przecież to my będziemy przebywać w swoim mieszkaniu na co dzień. Salon jest takim miejscem gdzie często odpoczywamy,więc niezależnie od stylu,zadbajmy o wygodną sofę lub narożnik,a znajdziecie go na MegaSofa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2016, 16:19

Moim zdaniem w nowoczesnych wnętrzach fajnie wyglądają elementy ze szkła. Sam mam w salonie szklaną ściankę działową, a w łazience podświetlane lustro. Ciekawe wyroby ze szkła możecie zamówić u tego szklarza w pomorskim http://zakladszklarski.com.pl/oferta/.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2016, 12:33

To nie do końca tak działa, możliwości aranżacji wnętrz jest cała masa i nie trzeba wydawać dużych pieniędzy, żeby zmienić odbieranie wnętrza kompletnie. Ostatnio widziałem u znajomych fajnie oklejony sprzęt AGD czymś takim - http://stikero.pl/ wygląda to po prostu genialnie, a nie kosztuje dużych pieniędzy, więc jak ktoś chce to na pewno znajdzie to na czym mu zalezy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy są eksperci? Liczba postów: 51 Grupa: Wykańczamy... „Powrót do grupy: Wykańczamy budynek” odnosi się do etapu prac budowlanych, w którym przechodzi się do finalnego wykończenia obiektu po zakończeniu głównych rob...
  • Płyty elewacyjne - produkcja Liczba postów: 7 Grupa: Wykańczamy... Znalazłem tę stronę przez reklamę w aplikacji mobilnej i pomyślałem, że dam jej szansę. Okazało się, że całkiem sensownie opisuje dostępne bonusy. Najlepsze był...
  • discover desi cam girl online communities Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... desi cam girl creators attract audiences interested in culturally familiar personalities and interactive online experiences. many viewers appreciate live engage...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 30 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
  • Jaki nawilżacz powietrza wybrać? Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz czegoś do sypialni albo domowego biura, to warto zwrócić uwagę nie tylko na parametry, ale też na kulturę pracy. Ostatnio widziałam ciekawy model....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21156 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 551

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */