Jaka dachówka najlepsza?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 34 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

4 października 2010, 10:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Co do dachówki to faktycznie Roben jest zdecydowanie najlepszy, jeśli będziesz się kierowała ceną podczas doboru dachówki to możesz się zawieść na tym sposobie. A z hurtownią za bardzo nie mogę pomóc, niestety jestem z województwa łódzkiego

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 stycznia 2011, 21:15

Polecam rozbiórki domów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2011, 12:52

Może tutaj ktoś mi doradzi. Jak zapatrujecie się na to nowe rozwiązanie dachówki słonecznej? Tzn. kolektory słoneczne wyglądające jak dachówka, którymi można pokryć cały dach....
http://www.odnawialnecieplo.pl/ciekawe-wdroen ia/148-soneczna-dachowka
To całkiem nowe rozwiązanie i się zastanawiam nad wydajnością takiej opcji.czy to ma sens?

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2013, 13:43

Mogę polecić firmę Bratex - www.bratex.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

25 września 2013, 12:49

Firma to ma moim zdaniem drugorzędne znaczenie - grunt żeby się design zgadzał z projektem albo z ogólną konpcepcją domku :) Polecam super zestawienie różnych rodzajów dachówek:
http://www.projektoskop.pl/a-0273-dachowka-ceramiczna-idealn a-w-kazdym-stylu.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 września 2013, 12:50

Firma to ma moim zdaniem drugorzędne znaczenie - grunt żeby się design zgadzał z projektem albo z ogólną konpcepcją domku :) Polecam super zestawienie różnych rodzajów dachówek:
http://www.projektoskop.pl/a-0273-dachowka-ce ramiczna-idealna-w-kazdym-stylu.html

Zgłoś | Cytuj | Link

13 października 2013, 22:18

dobra, a co powiecie o dachówkach braas bo słyszałem co nieco o nich, ale jakies konkretne argumenty? prosze pomozcie

Zgłoś | Cytuj | Link

22 października 2013, 20:02

widzę że chyba temat umarł śmiercią naturalna, szkoda bo liczyłem na jakąś pomoc

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2013, 10:50

wlasnie dotarlem na to forum wiec moze uda mi sie je wskrzesic :) odpowiem wiec od razu na temat braasa. wg mnie bardzo dobra firma, swietne materialy robia i maja na prawdeladne wzory. masz juz jakas konkretna na oku?

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2013, 20:26

patrzyłame torche tu i tam i sklaniam sie ku rubinowi 9v w czarnym koleorze, ale nie wiem czy nei wyblaknie mi ten czarny :/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 34 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chcę rozbudowac poddasze. Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Fachowcy świadczący usługi dla domu lub mieszkania, oprócz przeprowadzania napraw, powinni również doradzać w wyborze najlepszego sposobu usunięcia usterki i do...
  • Dach ,papa termozgrzewalna Liczba postów: 53 Grupa: Robimy dach Aby konstrukcja dachu na wiele lat zachowywała swoją estetykę i trwałość, powinieneś pamiętać o użyciu wysokiej jakości materiałów na podbitkę dachową. To jeden...
  • Remont dachu i malowanie Liczba postów: 24 Grupa: Robimy dach Nowoczesne wnętrza coraz częściej łączą kuchnię z salonem, dlatego kuchnie na wymiar w Poznaniu stają się dla wielu osób naturalnym rozwiązaniem. Przeglądając o...
  • Jakie wkrety wybrać ? Liczba postów: 7 Grupa: Robimy dach Mogą być jak najbardziej takie ale musisz pamiętać aby były wykonane ze stali nierdzewnej.
  • malowanie dachu z blachy Liczba postów: 155 Grupa: Robimy dach Przy zardzewiałym dachu najpierw trzeba ocenić, czy blacha jeszcze się trzyma, czy już kwalifikuje się do wymiany. Rdza wymaga mechanicznego oczyszczenia do zdr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 186

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >