Jaka karma dla dorosłego psa?

« Powrót do grupy: Nasze zwierzaki

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14

8 stycznia 2026, 18:03

Zgadzam sie: good 0 bad

loli top vid pic

is.gd/BlCAHo

krtk.rs/e1i0ovy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 stycznia 2026, 10:29

Z takich lepszych karm dla piesków to polecam karmę od https://rawpaleo.eu/pl/ Pełnowartościowa z mnóstwem składników witaminowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2026, 20:03

Mój psiak od jakiegoś czasu zaczął wybrzydzać przy misce, co zmusiło mnie do głębszej analizy składów podawanych mu chrupek. Okazało się, że to, co uważałem za karmę premium, w rzeczywistości miało sporo zbędnych wypełniaczy zbożowych. Postanowiłam przejść na dietę bezzbożową i muszę przyznać, że różnica w kondycji sierści jest kolosalna. Bardzo pomógł mi w tym ekupon na karmę i artykuły dla zwierząt, dzięki któremu zamówiłam zapas puszek z wysoką zawartością mięsa. Czy Wasze zwierzaki też tak reagują na zmianę producenta, czy raczej zjedzą wszystko, co im wpadnie do miski? Czasem, gdy potrzebuję czegoś „na już”, jak nowy gryzak czy żwirek, sprawdzam lokalne punkty odbioru i ekupony do sklepu zoologicznego, bo dają one świetne zniżki na zabawki edukacyjne. Zastanawiam się tylko, czy te wszystkie interaktywne maty węchowe faktycznie potrafią zmęczyć psa tak bardzo jak długi spacer? Moja labradorka rozpracowuje każdą zagadkę w pięć minut i patrzy na mnie wzrokiem proszącym o więcej.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2026, 00:14

Pies przy lepszej diecie często po prostu lepiej funkcjonuje, ma więcej energii i lepszą kondycję. I zwykle zaczyna się od zmiany mięsa. W Dary Beskidu można znaleźć różne opcje, od jagnięciny po wołowinę i dziczyznę. To pozwala trochę urozmaicić posiłki. I nie trzeba się martwić o jakość. Wiadomo, mięso to nie 100% diety, ale jednak najważniejszy jej element u psa.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pielęgnacja kaukaza Liczba postów: 12 Grupa: Nasze zwier... Zachęcam do zajrzenia na fora tematyczne :)
  • Gabinet weterynaryjny Liczba postów: 1 Grupa: Nasze zwier... Hej, czy ktoś z Was przypadkiem nie szuka sprawdzonego gabinetu weterynaryjnego? Sam długo szukałem miejsca dla swojego pupila i od jakiegoś czasu chodzę do Alp...
  • Jakie legowisko dla psiaka Liczba postów: 8 Grupa: Nasze zwier... Z tego co piszą użytkownicy w podobnych wątkach, najlepiej sprawdzają się legowiska miękkie, z podwyższonymi bokami i zdejmowanym pokrowcem do prania – są wygod...
  • zakup psa Liczba postów: 124 Grupa: Nasze zwier... Przy zakupie psa wiele osób skupia się na samym wyborze rasy, a potem wychodzi, że trzeba też dobrze dobrać podstawowe rzeczy jak legowisko czy akcesoria – a to...
  • pies ze schroniska Liczba postów: 205 Grupa: Nasze zwier... Jeżeli szukacie dobrej jakości karmy to polecam [url]https://rawpaleo.eu/pl/ Naprawdę bardzo dobra jakość piesek mój zadowolony, dodatkowo cena również ok

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21074 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 193

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */