Wyjazdy - z psami czy bez

« Powrót do grupy: Nasze zwierzaki

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

8 października 2018, 07:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam serdecznie,
chciałam Was zapytać, czy na wszelkiego rodzaju wakacyjne (i nie tylko) wyjazdy zabieracie ze sobą Wasze zwierzaki, np. psy? Czy zostawiacie je pod opieką kogoś znajomego, kogoś z rodziny? A może w hotelu dla zwierząt? Ja powiem Wam szczerze, że ostatnio zaczęłam korzystać z tego ostatniego rozwiązania i sprawdza się u mnie świetnie. W te wakacje zostawiłam psiaka w hotelu "U Zoopsychologa" pod Warszawą - świetnie zniósł ten pobyt, w końcu trudno się dziwić - miał tam zapewnione bardzo komfortowe warunki i fachową opiekę. A Wy jak radzicie sobie w takich sytuacjach?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 listopada 2018, 16:50

Zawsze staram się zabierać swojego psa, a kot pozostaje pod opieką rodziny. :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 grudnia 2018, 18:42

Kotek zostaje w domu, ale zawsze ktoś do niego zagląda. A pies idzie na ten czas do teściowej.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2019, 03:03

Czy możesz podać mi adres Hotelu U Zoopsychologa?

kiss novel

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2019, 21:38

Ja nigdy nie biorę ze sobą swojego psa, zawsze znajduje się w domu pod opieką siostry lub kogoś innego.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2019, 14:23

Ja swojego psiaka zawsze zabieram ze sobą. Już od najmłodszych lat jest do tego przyzwyczajony a że najczęściej jadę nad jezioro czy na ryby to nie ma problemu z tym żeby go wziąć. On to wręcz uwielbia :D teraz już ma swoje lata i nie biega tyle co kiedyś a jak jest już zmęczony i jest mu zimno to kładzie się w przyczepie albo w samochodzie

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2019, 14:37

Zależy gdzie... jak wyjeżdzamy za granicę to oddajemy naszego psa znajomym lub rodzinie. Jeśli w Polsce to zabieramy go ze sobą. Zawsze szukamy hotelu z możliwością zakwaterowania zwierzaka.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2019, 14:19

Wiesz co jeżeli szukasz noclegu we Wrocławiu to zerknij sobie tu http://www.stopwroclaw.pl/ masz tam piękne pokoje gościnne
i każdy znajdzie coś dla siebie.
Jest tam kilka możliwości zarówno pokoje jednoosobowe jak i dwuosobowe z podwójnym łóżkiem ale też z dwoma pojedynczymi.
Koniecznie sprawdź.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2019, 21:49

Wszystko zależy jaka to podróż. Jednak w większości przypadków wakacje planujemy w taki sposób, żeby nasz psiak mógł jechać z nami. To jest przecież członek rodziny! Od kilku lat na urlop wypożyczamy kampera https://kampery-wynajem.pl/ i nie mamy już takich dylematów. Samochód jest bardzo przestronny, w każdej chwili możemy się zatrzymać. Naprawdę fajna przygoda na lato :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 września 2019, 13:00

Zależy, jak latam, to korzystam z pomocy znajomych, którzy opiekują się pupilem na czas mojej nieobecności. Ostatnio jednak korzystałem z usług https://aparthotelvanilla.pl/ i zabrałem ze sobą swojego czworonoga. Polecam serdecznie to miejsce, mają naprawdę wysoki standard apartamentów i obsługę hotelową na najwyższym poziomie.

Ten post był edytowany przez dnia: 20 września 2019, 13:04
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• pies ze schroniska Liczba postów: 166 Grupa: Nasze zwier... Adopcja to wspaniała decyzja, ale zanim zdecydujemy się na taką formę pomocy zwierzętom, warto porządnie się zastanowić, czy nas na to stać. Nie tylko sama adop...
  • Jaka karma dla dorosłego psa? Liczba postów: 100 Grupa: Nasze zwier... Jeżlei chodzi o karmy to najlepiej gotowoać pieskowi samodzielnie a przysmaki to polecam od https://mrbandit.pl naprawdę fajna jakość i super cena
  • która karma? Liczba postów: 88 Grupa: Nasze zwier... Poszukuje sklep zoologiczny online, który oferuje szeroki asortyment produktów dla zwierząt. Głównie chodzi mi o dentisept i witaminy dla psów. Ostatnio wyszuka...
  • hodowla Liczba postów: 50 Grupa: Nasze zwier... Żywienie trzody hodowlanej powinno być jak najlepsze, więc wybierz produkt polski, zdrowy i naturalny. Pasza https://aptrans.pl/ to idealna opcja, ponieważ ma w...
  • Czy warto kupić domek dla kota? Liczba postów: 5 Grupa: Nasze zwier... Na pewno warto kupić dobrej jakości kuwetę oraz żwirków dla swojego kotka. Na pewno warto wziąć pod uwagę również wersje naturalne i polecam na przykład sprawdz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 18316 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 113

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >