Dziewczyny, powoli kompletuję listę zakupów i najbardziej spędza mi sen z powiek wybór wózka. Znalazłam taki model: https://espiro.pl/en/2in1-stroller-espiro-yoga,id7.html i wizualnie totalnie mnie urzekł, ale jak z praktycznością? Mieszkam w bloku bez windy, więc szukam czegoś, co mnie nie wykończy przy wnoszeniu. Czy któraś z Was go używa i może napisać, jak się składa i czy gondola jest wystarczająco duża na zimowy śpiworek? Będę wdzięczna za każdą pomoc!
Gość: lidkaa praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Andrzej545 doświadczony
|
Rampers niemowlęcy na wiosnę to dla mnie jedna z wygodniejszych rzeczy w całej wyprawce. Dziecko ma zakryte plecy i brzuch, a przy tym nie trzeba poprawiać kilku warstw ubrania. Na taką pogodę najlepiej sprawdzają się cieńsze modele, ale tutaj możesz też sprawdzić, czy welurowy rampers niemowlęcy to dobre rozwiązanie na wiosnę. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Rios inżynier
|
Czas leci niesamowicie szybko, zwłaszcza gdy patrzy się na to, jak błyskawicznie dzieci wyrastają ze swoich ulubionych ubranek. Właśnie robiłam przegląd szafy moich maluchów i okazało się, że połowa rzeczy jest już za krótka. Znalazłam na szczęście świetny ekupon na ubranka dziecięce i niemowlęce, więc zamówiłam nową partię bawełnianych koszulek z tymi ich uroczymi napisami. Jednak ubrania to nie wszystko, bo staram się też dbać o nasze wspólne wspomnienia w formie fizycznej, a nie tylko na dysku komputera. Raz w roku robię wielkie porządkowanie zdjęć i wykorzystuję ekupony na fotoksiążki i odbitki zdjęć, żeby stworzyć pamiątkowe albumy dla dziadków i dla nas. Czy Wy też macie ten problem, że robicie tysiące zdjęć telefonem, a potem nigdy do nich nie wracacie? Ja postanowiłam, że każda większa wycieczka musi zostać wydrukowana, bo nic nie zastąpi wspólnego oglądania fotografii na kanapie. Jakie formaty fotoksiążek polecacie najbardziej do dokumentowania dorastania dzieciaków, żeby tworzyły spójną serię na regale? |
|
|