Jaka wyprawka dla noworodka?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 21 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

30 lipca 2022, 14:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli szukacie dobrego mleka dla dziecka to polecam Bebilon, dla mojego malucha okazało się najlepsze, kupowaliśmy w doz bo tam najtaniej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2022, 07:52

Mam wózek modułowy Anex. Bardzo przydatne tryby. Nie ma wątpliwości co do komfortu i bezpieczeństwa wózka, dlatego radzę przyjrzeć się charakterystyce i modelom i nadal zdecydować się na tę konkretną firmę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 września 2022, 22:10

Jeśli chodzi o wyprawkę to wszystko co potrzebne zakupisz tutaj https://www.bee.pl/11339-mama-i-dziecko-pielu chy-i-przewijanie-pieluchy-jednorazowe-i-pieluchomajtki-piel uchy-jednorazowe-ekologiczne bo sklep ma bogatą ofertę takich produktów a nawet cały dział. Zakupisz wszystko co trzeba w niskiej cenie i z dostawą do domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2022, 09:21

Warto nie tylko pomyśleć o wyprawce, ale o jakichś fajnych pamiątkach, do których wrócimy po wielu latach i będziemy mogli powspominać. Na przykład sklep https://nameme.pl/ wyróżnia się swoim asortymentem personalizowanych kocyków i innych wielu pięknych pamiątek, jak na przykład metryczki w ramkach, czy odciski stópek.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2022, 17:18

och pamietam swoja pierwsza ciąże. Starałam się kupowac dziecku co najlespsze. Wyprawkę zaczęłam kompletować od około 4 miesiąca ciaży. Dużo rzeczy kupiłam w sklepie Titi Koko, bo mają rzeczy w fajnym, minimalistycznym stylu. Kupiłam tam kocyk, otulacz, poduszkę do karmienia, karuzele drewniana nad łóżeczką. Teraz córka ma 6 miesiacy i bedę zamawiać u nich talerzyki i kubki do picia :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 września 2022, 16:50

My musieliśmy przejść na mm, na szczęście Pani a aptece DOZ poleciła mi Bebilon i okazało się, że to bardzo dobre mleko.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 września 2022, 16:50

My też jesteśmy na Bebilonie i sobie chwalę, syn nie ma problemów z brzuszkiem, w DOZ faktycznie można kupić w dobrej cenie teraz.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2022, 09:25

Bebilon dobrze sprawdza się też przy ulewaniu, nam bardzo pomógł, właśnie też kupujemy w dozie.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2022, 18:11

A Bebilon jest cały czas na promocji w DOZie?

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2022, 20:48

Tak, nadal możesz kupić Bebilon na promocji w doz, cena się nie zmieniła, bardzo dobrze, bo ciągle mój syn jest na mleku.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 21 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ankieta - Europejski Zielony Ład w kontekscie stol... Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Dzień dobry, Piszę pracę dyplomową w tematyce zmian w budownictwie związanych z Europejskim Zielonym Ładem. Posiadam ankietę do wypełnienia w celu zebrania opi...
  • Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 313 Grupa: Trudne tema... Przeglądając ranking najlepszych brokerów forex , warto zwrócić uwagę na licencje oraz regulacje, jakimi kierują się poszczególni brokerzy. Tylko legalni i dobr...
  • Jak mieć lśniące włosy ? Liczba postów: 139 Grupa: Trudne tema... Jeśli marzy wam się chłodny odcień bez żółtych refleksów, to ciemny popielaty blond farba do włosów może być dobrym wyborem. Trzyma się całkiem długo i wygląda....
  • Jak wybrać naprawdę wartościowe nasiona marihuany... Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Cześć wszystkim! Mam pytanie odnośnie kupna nasion marihuany – jest tego tyle na rynku, że ciężko ogarnąć, które nasiona faktycznie są warte swojej ceny i przyn...
  • Akcesoria drogowe Liczba postów: 25 Grupa: Trudne tema... Just like Trustpilot helps you find reputable supplement brands in Canada, an SMM panel helps businesses and influencers build credibility and visibility online...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19825 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 163

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >