Jaka aranżacja jest nowoczesna?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

11 marca 2015, 13:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Mi się wydaje, że glamour wygląda bardzo stylowo i nowocześnie. Sam urządziłbym sobie salon w kolorach takich jak biel, czerń, czerwień, może fiolet czy bordo... Chociaż lofty też super wyglądają. :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2015, 12:06

Moim zdaniem nowoczesne są aranżacje z wykorzystaniem naturalnego kamienia ozdobnego, np. marmurowe parapety, posadzki, czy blaty,jak te z oferty http://www.marwen.com.pl/ takie wykwintne detale doskonale podkreślą wyjątkowy charakter wnętrz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 kwietnia 2015, 12:47

Ja uważam podobnie i dlatego te blaty granitowe Warszawa uważam za bardzo ładne i ciekawe.
Sam na takie w domu bym postawił :-)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2015, 14:50

Zależy, jaki pokój dokładnie masz na myśli. Teraz każde pomieszczenie można urządzić nowocześnie na wiele różnych sposobów. Wystarczy tylko dobrać odpowiednie meble

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2015, 17:58

Do nowoczesnego wnętrza oprócz mebli w tym stylu zalicza się również dekoracje ścian, sufitów, okien czy drzwi, kominka,luster, obrazów jak i również innych.
W efektywny i elegancki sposób można to zrobić za pomocą sztukaterii styropianowej
Różnorodność elementów pozwala na wkoponowanie je w każde otoczenie.
Wystarczy wyobraźnia i chęć stworzenia indywidualnego, efektywnego wnętrza.
Przez zastosowanie listew ściennych, sufitowych, przypodłogowych, oświetleniowych, paneli dekoracyjnych 3D, rozet i innych dekoracyjnych elementów, wnętrze nabierze dekoracyjności, charakteru i elegancji.
Przedstawiam przykładowe zastosowania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2015, 14:08

Bardzo ładnie to wygląda. Zwłaszcza podoba mi się ściana za telewizorem. U nas można znaleźć coś podobnego, tyle że z pikowaniem

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2015, 15:09

nowoczesne wnętrza są jasne, przestronne, raczej minimalistyczne. nowoczesny salon według mnie wygląda mniej więcej tak:

Ten post był edytowany przez ninakowalska dnia: 28 kwietnia 2015, 15:09
Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2015, 15:21

Ostatnie zdjęcie w kolorach bieli i brązu jest moim zdaniem najładniejsze,odpowiednio dobrane barwy,jest to miejsce w którym chce się przebywać oraz w którym chce się odpoczywać.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2015, 14:11

Mi w mieszkaniach podobają się marmurowe i granitowe dekoracje. Dlatego zamówiłem sobie marmurowy kominek od http://www.marmursolniczki.pl/ Pomaga nam stworzyć w domu wyjątkowo ciepłą atmosferę. Przyjemnie spędzamy przy nim wieczory w gronie rodzinnym lub z przyjaciółmi.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2015, 13:44

nowoczesne kominki znajdziesz w firmie [url]http://www.lechma.com.pl/ z Poznania. Oni mają eleganckie kominki z płaszczem wodnym, wkłady kominkowe, różne kominki i małe piece typu koza. Ale powiem ci że dom jest piękniejszy dzięki kominkowi.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 249 Grupa: Wykańczamy... Jeśli myślicie o wejściu na Amazon to podrzucam Wam link do tej strony https://amzteam.pro/rejestracja-marki-na -amazon/ . Amazon to miejsce, gdzie sprzedaje się...
  • Ile czasu zajęła kompleksowa budowa domu? Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli myślicie nad budową domu jednorodzinnego lub zakupem mieszkania w Poznania lub oko...
  • Kamień naturalny w domu Liczba postów: 98 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
  • Maszyny w firmie - krążniki przenośnikowe Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... W przypadku masowej produkcji trudno obejść się bez odpowiednich maszyny pakujące To po prostu oszczędność czasu, energii i zasobów ludzkich.
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 194 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19967 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 331

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >