Jaka dachówka najlepsza?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 34 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  32 33 34

4 czerwca 2024, 23:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Dachówka ceramiczna Roben. Lata lecą, a prezentuje się okazale. Świetny materiał na pokrycie dachowe. Kupiłem w Klinkierbud w bardzo dobrej cenie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 czerwca 2024, 08:47

Dlatego właśnie również zainwestowałem w dachówkę od nich. W Klinkierbud kupiłem wszystko, co było mi potrzebne do wykonania pokrycia dachowego. Dach jest estetyczny, trwały i nie ma z nim żadnych problemów

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 września 2024, 10:36

Pytanie odnośnie dachówki, jesteśmy na etapie wyboru , dach o powierzchni 326,60 m na wiązarach, macie może jakieś doświadczenia - ceramiczna czy cementowa.
Myślimy nad cementową, może macie jakieś doświadczenia , czy warto , czy może rzucić więcej i zamówić ceramikę ?
A może po prostu iść w coś nowocześniejszego i postawić po prostu na taką blachę trapezową: https://pokrycia.pl/blacha-trapezowa
Za każda poradę będzie wdzięczny.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 34 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  32 33 34

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chcę rozbudowac poddasze. Liczba postów: 10 Grupa: Robimy dach Fachowcy świadczący usługi dla domu lub mieszkania, oprócz przeprowadzania napraw, powinni również doradzać w wyborze najlepszego sposobu usunięcia usterki i do...
  • Dach ,papa termozgrzewalna Liczba postów: 52 Grupa: Robimy dach Aby konstrukcja dachu na wiele lat zachowywała swoją estetykę i trwałość, powinieneś pamiętać o użyciu wysokiej jakości materiałów na podbitkę dachową. To jeden...
  • Remont dachu i malowanie Liczba postów: 24 Grupa: Robimy dach Nowoczesne wnętrza coraz częściej łączą kuchnię z salonem, dlatego kuchnie na wymiar w Poznaniu stają się dla wielu osób naturalnym rozwiązaniem. Przeglądając o...
  • Jakie wkrety wybrać ? Liczba postów: 7 Grupa: Robimy dach Mogą być jak najbardziej takie ale musisz pamiętać aby były wykonane ze stali nierdzewnej.
  • malowanie dachu z blachy Liczba postów: 155 Grupa: Robimy dach Przy zardzewiałym dachu najpierw trzeba ocenić, czy blacha jeszcze się trzyma, czy już kwalifikuje się do wymiany. Rdza wymaga mechanicznego oczyszczenia do zdr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20389 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 160

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >