Gość: kwiatuszek praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline MichalKanon doświadczony
|
|
|
| |
Gość: Kasiakowa praktykant |
|
| Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 3 lutego 2015, 13:48 | |
|
| |
offline michasia715 doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline mariola doświadczony
|
A ja lubię taka gruba bawełniania. |
|
| |
offline michasia715 doświadczony
|
co do satyny to też tak myślałam, może inaczej wszyscy w koło mi mówili, że jest zimna ściąga się, itp. ale na rocznice z mężem dostaliśmy taką pościel i któregoś razu ją założyłam. Od tamtej pory nie kupuje innych oprócz satyny :wink: fakt zimno trochę jest ale zaraz jak się kładzie nim się rozgrzeje(tak jest bez znaczenia na materiał pościeli). Później robi się cieplutko :D co do nadruków, to jeszcze nie spotkałam się z tym, żeby jakieś się starły. Pomimo wielokrotnego prania, pościel wygląda jak nowa. Wszystko zależy od jakości :wink: |
|
| |
Gość: Mariolka praktykant |
Witam, również miałam wątpliwości co do satyny. Koleżanka miała satynową z leclerca i zaczęła tracić kolory po praniu... Kilka m-cy temu dostałam - również w prezencie jw :) - pościel satynową greno - taką - http://www.talisman.com.pl/sklep/index.php?ma in_page=product_info&cPath=28&products_id=97 , i jestem zadowolona. Nazwa może taka sama jak z hipermarketu, ale jest to zupełnie inna tkanina . pozdrawiam :roll: |
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
offline aurora majster
|
|
|
|
Jaka posciel wybrać?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- księgowość w małej firmie Liczba postów: 177 Grupa: Porady i op... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego biuro rachunkowe Poznań Adler. W razie jakich kolwiek pyt...
- Ubezpieczenie Liczba postów: 234 Grupa: Porady i op... Zdrowie to nasz najcenniejszy skarb, więc warto zadbać o jego ochronę na wszelkie sposoby. Oprócz zdrowego stylu życia, istotne jest też zabezpieczenie finansow...
- Jakie rolety wybrać? Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Szukając praktycznych osłon do okien dachowych, to udało mi się trafić na Roltis https://www.roltis.pl/. Mają rolety dachowe, kasetowe i też te dzień-noc. Podob...
- Pożyczka - gdzie najlepiej ? Liczba postów: 228 Grupa: Porady i op... Jeżeli ktoś szuka szybkiego sposobu na mały zastrzyk gotówki, to KredytOK sprawdza się naprawdę fajnie. Wszystko online, przejrzyste warunki i opcja dopasowania...
- Inspiracje - aranżacja wnętrz Liczba postów: 1 Grupa: Porady i op... Cześć wszystkim! Ostatnio szukałam inspiracji do urządzenia mojego mieszkania i natknęłam się na naprawdę ciekawą stronę o wnętrzarstwie i dekoracji domu. Zna...