Praca dla Przedstawiciela Handlowego

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

27 sierpnia 2010, 15:02

Zgadzam sie: good 0 bad

PracaInfo dla swojego klienta z branży środków czystości poszukuje osoby na stanowisko: Przedstawiciel Handlowy

Zadania:
Sprzedaż produktów: artykuły wyposażenia łazienek min.: podajniki na ręczniki, dozowniki mydła w płynie, suszarki do rąk na rynek nowo powstających inwestycji komercyjnych

Wymagania:
Min. 2 letnie doświadczenie w sprzedaży artykułów budowlanych na rynek inwestycji budowlanych
Komunikatywność
Nastawienie na sukces
Prawo jazdy
Wykształcenie min. średnie
Obsługa komputera
Umiejętności sprzedażowe

Oferujemy:
Umowę o pracę
Narzędzia pracy
Możliwość rozwoju
Pracę na terenie Warszawy, w następnych etapach cała Polska

Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesłanie swojego CV na adres: ms@pracainfo.com.pl wpisując w tytule maila: PH/F/Pracainfo

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 marca 2025, 12:15

Szukasz pracy w sprzedaży? Sprawdź Vape Ride!
Auto służbowe, podstawa + prowizje, pełne narzędzia do pracy. Klienci znają markę, więc sprzedaż idzie płynnie, bez wciskania na siłę. Więcej info tutaj: https://e-papieros.com.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 marca 2025, 08:50

Cenię sobie K2 Dystrybucje za to, że dają możliwość pracy w różnych godzinach. Mogę dopasować grafik do innych zajęć i to bardzo mi odpowiada

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2025, 09:08

Największą zaletą K2 Dystrybucje jest elastyczny grafik – można pracować wtedy, kiedy się chce, co jest dla mnie bardzo ważne

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2025, 11:30

Nie lubię pracy, gdzie liczą się tylko cyferki i ciśnienie. W K2 Dystrybucje nie ma takiego podejścia – robisz swoje, masz dobrą atmosferę i spokojnie zarabiasz. Jak chcesz spróbować, napisz na k2@k2dystrybucje.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2025, 09:42

Pracuję przez Covebo od pół roku i wszystko gra kasa się zgadza

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2025, 11:04

Covebo ma różne oferty można trafić lepiej lub gorzej ale zawsze kasa była i to się liczy

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2025, 14:41

Jak ktoś ogarnia sprzedaż i lubi mieć wpływ na to, ile zarabia, to Vape Ride daje takie możliwości. Nie ma ciśnienia na robienie sztucznych targetów, robisz wynik – masz kasę. Proste.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2025, 15:38

W K2 Dystrybucje pracuję już parę miesięcy i szczerze? Jest dobrze. Ekipa zgrana, liderzy normalni, nie robią problemów. Jak chcesz do nich dołączyć, zobacz: http://www.k2dystrybucje.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2025, 16:07

Potrzebowałam pracy, która nie rozwali mi całego planu dnia – i w K2 Dystrybucje udało się to idealnie ogarnąć. Grafik na luzie, ludzie w porządku. Jak chcesz, napisz na k2@k2dystrybucje.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zasilanie LEDów Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Podczas przeglądania rozwiązań z zakresu zasilania, udało mi się trafić na prostowniki i zasilacze od Bater. Urządzenia te znajdują zastosowanie w wielu branżac...
  • Jak wybrać kolor do sypialni? Czym się kierować? Liczba postów: 27 Grupa: Porady i op... Kolor sypialni to element, nad którym zastanawia się wiele osób podczas remontu. Warto podążać za swoimi marzeniami i pamiętać o tym, że nawet ciemne barwy może...
  • Zakupy przez internet Liczba postów: 546 Grupa: Porady i op... Zastanawiam się, co sądzicie o manicure hybrydowym. Widziałam ostatnio na jakimś blogu artykuł o lakierach bez HEMA i to wydało mi się mega ciekawe. Sama w osta...
  • catering Liczba postów: 54 Grupa: Porady i op... Zastanawiałam się ostatnio nad tym, jak różne są podejścia do diety wśród sportowców. Mój kolega z siłowni od zawsze mówi, że klucz do sukcesu tkwi w jedzeniu,....
  • Best website for paying someone to do my assignmen... Liczba postów: 5 Grupa: Porady i op... Finding a reliable service to handle assignments online can be tricky, especially when you need to manage your time effectively. One approach that helps is keep...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20995 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 222

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */