Praca dla Przedstawiciela Handlowego

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

27 sierpnia 2010, 15:02

Zgadzam sie: good 0 bad

PracaInfo dla swojego klienta z branży środków czystości poszukuje osoby na stanowisko: Przedstawiciel Handlowy

Zadania:
Sprzedaż produktów: artykuły wyposażenia łazienek min.: podajniki na ręczniki, dozowniki mydła w płynie, suszarki do rąk na rynek nowo powstających inwestycji komercyjnych

Wymagania:
Min. 2 letnie doświadczenie w sprzedaży artykułów budowlanych na rynek inwestycji budowlanych
Komunikatywność
Nastawienie na sukces
Prawo jazdy
Wykształcenie min. średnie
Obsługa komputera
Umiejętności sprzedażowe

Oferujemy:
Umowę o pracę
Narzędzia pracy
Możliwość rozwoju
Pracę na terenie Warszawy, w następnych etapach cała Polska

Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesłanie swojego CV na adres: ms@pracainfo.com.pl wpisując w tytule maila: PH/F/Pracainfo

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 marca 2025, 12:15

Szukasz pracy w sprzedaży? Sprawdź Vape Ride!
Auto służbowe, podstawa + prowizje, pełne narzędzia do pracy. Klienci znają markę, więc sprzedaż idzie płynnie, bez wciskania na siłę. Więcej info tutaj: https://e-papieros.com.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 marca 2025, 08:50

Cenię sobie K2 Dystrybucje za to, że dają możliwość pracy w różnych godzinach. Mogę dopasować grafik do innych zajęć i to bardzo mi odpowiada

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2025, 09:08

Największą zaletą K2 Dystrybucje jest elastyczny grafik – można pracować wtedy, kiedy się chce, co jest dla mnie bardzo ważne

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2025, 11:30

Nie lubię pracy, gdzie liczą się tylko cyferki i ciśnienie. W K2 Dystrybucje nie ma takiego podejścia – robisz swoje, masz dobrą atmosferę i spokojnie zarabiasz. Jak chcesz spróbować, napisz na k2@k2dystrybucje.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2025, 09:42

Pracuję przez Covebo od pół roku i wszystko gra kasa się zgadza

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2025, 11:04

Covebo ma różne oferty można trafić lepiej lub gorzej ale zawsze kasa była i to się liczy

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2025, 14:41

Jak ktoś ogarnia sprzedaż i lubi mieć wpływ na to, ile zarabia, to Vape Ride daje takie możliwości. Nie ma ciśnienia na robienie sztucznych targetów, robisz wynik – masz kasę. Proste.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2025, 15:38

W K2 Dystrybucje pracuję już parę miesięcy i szczerze? Jest dobrze. Ekipa zgrana, liderzy normalni, nie robią problemów. Jak chcesz do nich dołączyć, zobacz: http://www.k2dystrybucje.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2025, 16:07

Potrzebowałam pracy, która nie rozwali mi całego planu dnia – i w K2 Dystrybucje udało się to idealnie ogarnąć. Grafik na luzie, ludzie w porządku. Jak chcesz, napisz na k2@k2dystrybucje.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 29 Grupa: Porady i op... Jeśli zastanawiacie się nad praktycznym prezentem dla miłośnika ogrodu lub tarasu, warto rozważyć zadaszenia tarasowe. Mogą one dodać elegancji i funkcjonalnośc...
  • Ubezpieczenie Liczba postów: 225 Grupa: Porady i op... Jeżeli zastanawiacie się, jakie ubezpieczenie będzie najlepsze dla transportu międzynarodowego, zapraszam do przeczytania artykułu na stronie https://transport-...
  • Szafa pod zabudowę Liczba postów: 162 Grupa: Porady i op... Ja zrobiłam szafę w zabudowie przy sypialni i jestem zadowolona. Nie kosztowała sporo bo robił znajomy i teraz mam fajne miejsce na [url]https://perypetiekobiet...
  • Klimatyzacja - jakiej firmy najlepsza? Liczba postów: 319 Grupa: Porady i op... Jeśli szukacie sprawdzonej firmy do montażu klimatyzacji, mogę z czystym sumieniem polecić Cadela Project. Zdecydowałem się na ich usługi i jestem bardzo zadow...
  • Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 409 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19676 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 184

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >