offline ![]() Jul-met.pl majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() andrzej89 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Seqo.pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Bordon44 fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() oevidaron inżynier
![]() |
Szanowni Państwo, |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Tarania praktykant |
My nie mamy zbyt dużej przestrzeni, dlatego taras jest małych rozmiarów, ale jest dobrze zaaranżowany i to wystarczy. Ze strony https://velvox.pl/ zaciekawiłem się pergolami tarasowymi i w naszym przypadku by było to dobre rozwiązanie. Nie wiem natomiast jakie zadaszenie wybrać, bo jest mnóstwo rodzajów, a bazując na znajomych, to każdy ma inne. Jaki rodzaj zadaszenia polecacie? |
|
Jaka wielkość tarasu?
«
Powrót do grupy: Zagospodarowanie terenu
Ostatnio na forum
- Jaka odśnieżarka do niewielkiego obszaru odśnieżan... Liczba postów: 24 Grupa: Zagospodaro... No to jeszcze mogę podrzucić bardzo ciekawy artykuł w temacie, dlatego warto mieć odśnieżarkę na wyposażeniu swojej posiadłości. A który udało mi się znaleźć na...
- pozwolenie na szklarnię w ogrodzie? Liczba postów: 16 Grupa: Zagospodaro... Drugi sezon, pełne słońce od świtu do zmierzchu, wiatry u nas takie, że rosnącego obok orzecha ciągle łamie, nic jak na razie się nie zmieniło, nie uszkodziło.....
- studnia a gliniasty teren działki Liczba postów: 11 Grupa: Zagospodaro... Ogólnie gdy chodzi o same kwestie związane ze studniami to ja chcę powiedzieć, że całkiem ważną sprawą jest również to aby wiedzieć dokładnie jak zadbać o stałe...
- Tani i dobry grill Liczba postów: 15 Grupa: Zagospodaro... Jak potrzebna jest wędzarnia na działkę to wystarczy odwiedzić tą witrynę https://fasanio.pl/produkty-i-akcesoria- do-wedzenia/ gdzie masz najlepsze produkty i a...
- Nowe drzewka w ogrodzie Liczba postów: 41 Grupa: Zagospodaro... Czy wiecie, który sklep online oferuje takie produkty jak nożyce do żywopłotu i inne narzędzia ogrodowe? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów w korzystne...