Jaki grzejnik łazienkowy?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 32 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

6 kwietnia 2011, 08:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Widar, chyba wcale tak nie jest jak mówisz, a na pewno nie w większości przypadków, bo producenci zazwyczaj taki ozdobny grzejnik produkują w dwóch wersjach, elektrycznej i podłączanej do obiegu wodnego. Przynajmniej w przypadku tych dużych producentów. Pytanie która wersja się bardziej opłaca?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 kwietnia 2011, 18:08

chyba Ty Jakubie tez nie do konca masz racje, bo ja nie spotkalem sie z producentem produkujacym takie same grzejniki w wersji normalnej i elektrycznej. A co do tego która wersja jest bardziej opłacalna, to chyba jasne że jeśli tylko ktoś ma możliwość przeprowadzenia instalacji to jest to zdecydowanie bardziej opłacalne niż ogrzewanie elektryczne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 kwietnia 2011, 09:21

Myślę, że te grzejniki są naprawdę fajne

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2011, 09:25

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2011, 13:25

o kurcze, ten w kształcie gitary wyrywa z butów, jak dla mnie bomba

Kolektory Słoneczne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 kwietnia 2011, 09:32

tak mario, masz rację, trochę źle się wyraziłem. Chodziło mi o to, że producenci produkują model grzejnika przystowsowany i do obiegu wodnego i do elektrycznego. Przynajmniej tak wynika z mojej dotychczasowej wiedzy. Jeżeli jest inaczej to napisz prosze.

A te grzejniki - dzieła sztuki:P Tylko pamiętajmy, że główną funkcją grzejnika jest, że ma grzać.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2011, 21:34

tez nie jestem specjalista, ale nie wiem co masz na myśli piszac że producenci produkuja grzejniki przystosowane do obiegu elektrycznego...

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2011, 21:56

moze chodzi Ci o grzałki elektryczne? wiem ze istnieje teraz cos takiego jak takie grzalki, ktore mozna podlaczac do nowszych grzejnikow

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2011, 19:54

Chodzi o to, ze taki sam z wyglądu kaloryfer może być i elektryczny(z podpiętą grzałką) i przystosowany do obiegu wodnego. Ale jednak masz rację taką grzałkę nie do każdego kaloryfera można podłączyć, ale do nowszych z łatwością powinno się jakoś dobrać.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2011, 23:51

zastanawiam sie wlasnie nad kupieniem takiej grzalki do lazienki, bo jesienia bywa chlodnawo a ja lubie miec w lazience dobrze nagrzane. wiesz moze cos wiecej na ten temat?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 32 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19803 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 132

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >