offline london kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline fajo fachowiec
|
Napisz może więcej informacji w temacie? Posiadając
jedynie takie szczątkowe informacje bardzo ciężko jest Ci
coś konkretnego doradzić bo wybór agregatów na rynku
jest spory. W naszej firmie korzystamy z agregatów
Caterpillar.Jedna z lepszych marek.Ich dystrybutorem na
Polskę jest firma Eneria: |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Fartant praktykant |
|
|
| |
Gość: mikko293 praktykant |
Ja korzystałem z agregatów dwóch firm - Honda i Fogo, obydwie są bardzo dobre i je polecam:) Z tego co kojarzę to w https://sprzet-poz.pl/pl/c/AGREGATY-PRADOTWOR CZE/59 znajdziesz ich sprzęty - mają agregaty jednofazowe i trójfazowe oraz spawalnicze. |
|
| |
Gość: sieć praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline mizzzik kierownik
|
Jak właśnie chodzi o agregaty to polecam zajreć do https://www.bthfast.pl/ oni właśnie takie wyposażenie mają. Jedna z lepszych firm moim zdaniem , która takie wyposażenie oferuje. Plus za dobraa jakość i normalne ceny. |
|
| |
offline benq inżynier
|
|
|
| |
offline buchu fachowiec
|
|
|
| |
Gość: Mariuszz praktykant |
|
|
| |
Gość: gość praktykant |
|
|
|
Jaki agregat prądotwórczy do firmy
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Własna firma Liczba postów: 336 Grupa: Firmy budow... Zastanawiam się, czy ktoś z was myślał o własnej firmie zajmującej się wysyłką paczek za granicę. Ostatnio rozmawiałam z kolegą, który otworzył mały biznes zwią...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 377 Grupa: Firmy budow... Warto postawić na dobrej jakości osprzęt do wózków widłowych. Dlatego też poszukiwania można rozpocząć od Mipromet u których bez problemów znajdziecie odpowiedn...
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 374 Grupa: Firmy budow... I like reading home décor forums because people often share practical ideas that work in real homes, not just in magazines. It's interesting to see different op...
- Wywóz odpadów Liczba postów: 76 Grupa: Firmy budow... Przy remoncie albo generalnych porządkach wiele osób próbuje ogarnąć wywóz odpadów na własną rękę – i wtedy zaczynają się schody. Gruz, stare meble czy gabaryty...
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 93 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...