Jaki materac do spania będzie najlepszy dla noworodka?

« Powrót do artykułu: Jaki materac do spania będzie... | « Powrót do grupy: Wnętrza

9 marca 2019, 21:44

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli chodzi o wybór materaca to moim zdaniem najlepsze do spania są materace piankowe takie jak te dostępne w sklepie https://materace-viscotherapy.pl/content/22-materac-140x200 . Są one moim zdaniem bardzo dobrej jakości, a co najważniejsze także w przystępnej cenie, która prawdopodobnie zachęci do zakupu każdego

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 stycznia 2020, 11:04

Wybór materaca, szczególnie w przypadku niemowlaka ma bardzo duże znaczenie zdrowotne i rozwojowe. Nie polecę niczego konkretnego, ale radzę wcześniej poczytać o takich produktach: www.madrex.pl/jaki-materac-dla-niemowlaka-naj czesciej-wybierane-materace-dla-dzieci/. W przypadku dzieci, należy zwracać jednak na takie kwestię większą uwagę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 stycznia 2020, 12:17

Również się nad tym zastanawiam. Muszę wymienić materac ponieważ nie pamiętam kiedy ostatni raz wstałam wyspana... cierpi na tym mój kręgosłup. Czas zainwestować w droższy i komfortowy materac. Co sądzicie o materacu hilding salsa https://senpo.pl/materac-salsa/?

Zgłoś | Cytuj | Link

13 kwietnia 2020, 13:45

Mi udało się znaleźć naprawdę dobry materac i w końcu doskonale się wysypiam. Jeżeli również akurat rozglądacie się za czymś sprawdzonym to zdecydowanie dobrą opcją będą materace lateksowe, które możecie zamówić tutaj: http://materace-lateksowe.pl/ Ja jestem bardzo zadowolona z produktu od nich, więc dzielę się moimi odczuciami tutaj na forum ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Panele podłogowe Liczba postów: 325 Grupa: Wnętrza Panele winylowe są dziś dostępne w dziesiątkach wykończeń: od klasycznych długich desek, przez modne jodełki, aż po wzory kamienia czy betonu w dużych formatach...
  • Jaki stół wybrać? Liczba postów: 95 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 91 Grupa: Wnętrza I especially agree about the importance of textiles. A well-chosen throw or some interesting cushions can instantly change the whole feel of a room. And the per...
  • Elegancki pomysł na przedpokój Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Szukając mebli do przedpokoju, które połączą styl i funkcjonalność. To w i-meble znajdziesz mnóstwo kolekcji, od prostych szafek po całe zestawy. Idealne, by po...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Dobre meble medyczne to podstawa w opiece nad osobami starszymi. Warto wcześniej dowiedzieć się, na co zwracać uwagę przy ich zakupie. Meble medyczne dla senior...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20010 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 230

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >