offline GWARDIA inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
|
| |
offline Zielony inżynier
|
|
| |
offline justyna85 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline aurora majster
|
Fiolet jest niesamowitym kolorem, ale nie wiem czy jest odpowiednim kolorem do sypialni, niby tutaj na tych zdjęciach te kolory wyglądają naprawdę ciekawie, tyle tylko, że tutaj dobrane są odpowiednie dodatki, które trochę uzupełniają kolor, żeby jednaj nie był aż tak bardzo dominujący. |
| |
Gość: Werkyz praktykant |
|
| |
offline LubieRemonty majster
|
|
| |
offline Keemack inżynier
|
Możesz zajrzeć i coś tu poszukać http://www.kitakoral.pl/ aranżacje mają naprawdę wyjątkowe, podejście do projektów jest indywidualne, a zajmują się zarówno projektami wnętrz, jak i projektami budowlanymi. |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
Mogę się zgodzić, że podstawą w każdej sypialni
będzie wygodne, komfortowe łóżko wraz z materacem, ale
nie zapominajmy także o meblach jak szafa, garderoba czy
toaletka z lustrem- to wszystko zawsze bardzo przyda i
sprawdzi się w każdej sypialni. |
|
Jaki pomysł na sypialnie
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 88 Grupa: Porady i op... Zakup używanego łóżka rehabilitacyjnego to świetna opcja dla osób, które chcą zaoszczędzić, a jednocześnie zapewnić bliskim odpowiednie warunki do rehabilitacji...
- Jaki deweloper Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Jeżeli jesteście właśnie na etapie poszukiwań ciekawych ofert deweloperskich o dużych możliwościach jeśli chodzi o późniejszy wynajem oraz sprzedaż to mogę zdec...
- Moc cekawych pomysłów na prezent Liczba postów: 123 Grupa: Porady i op... Jeżeli chcesz zapewnić swojemu dziecku aktywny czas wolny to wybierz park trampolin Płock https://airjump.pl/park-trampolin-plock/ Tam dziecko nieźle się wyszal...
- czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3760 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 186 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...