Jaki regał do garażu?

« Powrót do grupy: Meble i dodatki w ogrodzie

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

2 marca 2017, 13:16

Zgadzam sie: good 0 bad

My zamawialiśmy regał od Transmag - potrzebowaliśmy czegoś w stylu regału magazynowego (dużo ciężkich przedmiotów i skrzyń) i zdecydowaliśmy się na nich, jesteśmy zadowoleni z rozwiązania, mogę polecić firmę i same regały

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 kwietnia 2017, 13:38

Naprawiam u siebie samochody osobowe, dostawcze, ciężarowe i motocykle. Do tego dochodzi diagnostyka. Warsztat, praktycznie 60-70% elementów kompletowałem przez Siegstar. Ciekawe urządzenia z możliwością późniejszej rozbudowy (modułowe rozwiązania). Bardzo dobre podejście, bo w sumie nie wiesz nigdy, jak rozwinie się warsztat. W ciemno polecam od nich podnośniki kolumnowe do samochodów ciężarowych. W niemieckim standardzie. No i jest dokumentacja do UDT, aktualna deklaracja zgodności. Serwis pogwarancyjny też po dwóch latach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lipca 2017, 21:06

Warto też sprawdzić ofertę firmy Nedcon. Mają ciekawe rozwiązania i do tego zautomatyzowane jak na przykład te regały automatyczne. To znacznie ułatwia pracę i segregację produktów a wiadomo, że w każdym warsztacie takich przedmiotów jest sporo. Firma cieszy się dobrą opinią na rynku.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2017, 12:55

Ja osobiście inwestuje w regały na książki. Flagowym przykładem mogą być http://www.edinos.pl/regaly-na-ksiazki

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2017, 10:10

Zależy jakie ma się potrzeby i co w tym garażu będzie się jeszcze trzymało

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 października 2017, 10:16

Polecam zdecydować się na metalowe regały do garażu, przede wszystkim dlatego że będą solidniejsze niż drewniane, można na nich bez problemu trzymać np: narzędzia.

www.Rus-stal.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2018, 16:08

Witam Wszystkich na forum. Jeżeli chodzi o regał garażowy to może być ona zarówno metalowy jak i drewniany, wszystko zależy od koncepcji jaką przyjmiemy oraz od naszego budżetu.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2018, 08:46

Witam wszystkich Użytkowników na forum. Jeżeli chodzi o wybór regałów do garażu to spokojnie wystarczą metalowe, które będą solidne i zwyczajnie praktyczne w użytkowaniu.

www.Niko-stal.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2018, 13:47

U mnie doskonale sprawdzają się regały . Bardzo wytrzymałe, a dźwigają niemałe ciężary :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2018, 10:04

jeśli miałbym coś zasugerować to lepiej nie kupować w marketach budowlanych bo jest drożej. jak zamówicie sobie online np. tutaj http://www.e-regaly.pl/pol_m_Regaly-magazynow e-1720.html to na sztuce zaoszczędzicie kilkadziesiąt złotych, a przy większej ilości to już w ogóle spora oszczędność

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Altanka czy ogrodowy domek? Liczba postów: 65 Grupa: Meble i dod... Zdecydowanie wybrałbym domki ogrodowe. Są bardziej funkcjonalne niż altanka – można w nich urządzić miejsce do wypoczynku, przechowywać narzędzia czy sprzęt ogr...
  • jakie meble Liczba postów: 187 Grupa: Meble i dod... Jeżeli chodzi o mnie, to przy realizacji zabudowy meblowej potrzebowałem solidnych elementów aluminiowych i trafiłem na ofertę firmy Cordia Plus - https://cordi...
  • Trampolina w ogrodzie Liczba postów: 63 Grupa: Meble i dod... Polecam tej marki - https://hop-sport.pl/trampoliny-ogrodowe Bardzo dobre połączenie ceny i jakości. Optymalnie z siatką wewnątrz i od razu większa średnica, ab...
  • Ogród - budowa altany(prośba o poradę) Liczba postów: 21 Grupa: Meble i dod... ja robiłem podobny daszek w zeszłym roku. belki najlepiej osadzić na regulowanych kotwach stalowych do betonu – drewno nie stoi wtedy bezpośrednio na podłożu i....
  • Produkty do ogrodu - gdzie? Liczba postów: 82 Grupa: Meble i dod... The Pluckers Menu with Prices lets you explore the latest menu items along with updated pricing for wings, burgers, pluckers menu with prices appetizers, salads...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21349 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 369

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */