Jaki sklep meblowy polecacie

« Powrót do grupy: Moja budowa

10 września 2020, 13:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Może ktoś z Was jest w stanie zaproponować jakiś sensowny sklep z meblami. Mieszkanie kupione, niedługo będzie oddane przez dewelopera i trzeba myśleć, gdzie je wyposażyć. Oczywiście najlepiej jeśli sklep będzie w stanie zaproponować dobre meble w sensownych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 września 2020, 13:17

Jeśli chodzi o kupowanie mebli w sieci to bardzo pozytywne odczucia mam związane ze sklepem www.megismeble.pl. Kupowałem tam meble do pokoju dzieci, potem również do salonu z jadalnią i wszystko fajnie wykończone, bardzo ładnie się meble prezentują, zamówienia sprawnie wykonywane, teraz przymierzam się do zakupu sofy do salonu i też spoglądam w kierunku tego sklepu, bo wybór bardzo duży.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2020, 09:33

Warto rozważyć możliwość zamówienia mebli u stolarza według własnego pomysłu.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2020, 09:24

A czy ktoś z Was kojarzy być może sklep https://ubieramy-meble.pl/? Pytam, bo widzę, że mają w ofercie fajne pokrowce na krzesła, a mi właśnie coś takiego jest potrzebne. To ciekawy pomysł na zmianę wystroju wnętrz niby mały szczegół, ale bardzo istotny.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2020, 12:59

Nie wiem, ale mnie osobiście wydaje się, że warto również zwrócić uwagę na salon EMWO Meble. Tam można znaleźć naprawdę świetne meble wykonane z dbałością o każdy szczegół. Mnie przykładowo zachwyciły tam łóżka z materacem, które mają w sobie niepowtarzalny charakter.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 listopada 2020, 13:24

meblemix.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

1 listopada 2020, 13:25

www.meble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

1 listopada 2020, 13:25

https://ozeprojekt.pl/fotowoltaika-zima

Zgłoś | Cytuj | Link

2 stycznia 2026, 17:16

Jeśli ktoś szuka dobrego sklepu meblowego, to od siebie polecam https://segameble.pl/ Mają szeroki wybór nowoczesnych i praktycznych mebli, od zestawów do salonu po wyposażenie pokoju dziecięcego. Ceny są konkurencyjne, a jakość wykonania pozytywnie nas zaskoczyła. Sprawna obsługa i przejrzysta strona bardzo ułatwiają zakupy, więc warto tam zajrzeć.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Podatki Liczba postów: 77 Grupa: Moja budowa Fundacja rodzinna to temat, który coraz częściej pojawia się w dyskusjach przedsiębiorców. Sam zacząłem się nim interesować dopiero niedawno i okazało się, że z...
  • Strony internetowe Liczba postów: 1 Grupa: Moja budowa Jeżeli ktoś planuje stworzenie nowej strony internetowej lub rozpoczęcie działań reklamowych w Google, mogę polecić firmę Netfortis https://goldenegg.pl/ . Sam....
  • Dotacje na budowę domu Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Właśnie zsiadłam na chwilę nad planem budowy i muszę przyznać, że temat wypisów i wyrysów jest dość istotny, a często niedoceniany. W pracy znajoma mówiła, że m...
  • planowanie budowy Liczba postów: 6 Grupa: Moja budowa Cześć wszystkim! Znalazłam ostatnio bardzo ciekawy artykuł dotyczący planowania budowy własnego domu - od pierwszych pomysłów, przez budżet, projekt, aż po form...
  • Remont mieszkania Liczba postów: 252 Grupa: Moja budowa Szanowni Państwo, remont wnętrza to idealny moment na wprowadzenie trwałych rozwiązań, które zastąpią nietrwałe tapety czy farby. Płytki klinkierowe King Klinke...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21122 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 292

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */