Gość: Cleo praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline robertb fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline controlhome doświadczony
|
|
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
Gość: mika praktykant |
A niby z jakiej racji nie można?! ja mieszkam w 11
piętrowym bloku i każdy ma zamontowany taki wentylator.
Zresztą jakoś nie chce mi się wierzyć, że to
zabronione, bo kilka razy w roku chodzi po wszystkich
mieszkaniach kontrola ze spółdzielni (sprawdza czy jest
dobry "ciąg" wentylacyjny etc) i jakoś nigdy nic nikomu
nie powiedziała. Także jeśli nie wolno to szanowny kolego
porządnie to uzasadnij a nie puszczasz słowa na wiatr. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość praktykant |
Jeżeli blok ma wentylację grawitacyjną nie wolno
montować wentylatorów. Zabrania tego nie tylko prawo ale i
zdrowy rozsądek. Wciągając powietrze w łazience robisz
podciśnienie i powietrze z kanału w kuchni cofnie się.
Jest to niebezpieczne dla zdrowia, ponieważ znajdują się
w nim zarodniki pleśni i nie tylko w stężeniu
przekraczającym naszą tolerancję. Krótko pisząc grozi
ci co najmniej alergia. |
|
| |
offline robertb fachowiec
|
|
|
| |
offline gabon fachowiec
|
Proszę - http://thesslagreen.com/ To cały system, który jednak nie jest drogi. Kwestia budżetu, potrzeb, ale generalnie to przykład takiego rozwiązania gdzie faktycznie macie zapewnione świeże powietrze i ciepło. |
|
| |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
|
| |
offline kamil.z doświadczony
|
|
|
|
Jaki wentylator do łazienki?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Plakaty na ścianie Liczba postów: 30 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
- Jaki nawilżacz powietrza wybrać? Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz czegoś do sypialni albo domowego biura, to warto zwrócić uwagę nie tylko na parametry, ale też na kulturę pracy. Ostatnio widziałam ciekawy model....
- Wanna do łazienki - jaka ? Liczba postów: 36 Grupa: Wykańczamy... Ktoś musi też wszystko zamontować w łazience i kuchni. Jeśli chodzi o różne kwestie związane z hydrauliką to myślę, że pomoże Wam w tym zadaniu Zaufany hydrauli...
- Aranżacja wnętrz i pomoc w wykończeniu Liczba postów: 101 Grupa: Wykańczamy... Możliwości aranżacji mieszkania jest naprawdę bardzo wiele. Inspiracje można znaleźć w sieci - to między innymi takie realizacje - Warszawa - ArtCore: https://a...
- blaty marmurowe Liczba postów: 3 Grupa: Wykańczamy... Serdeczne pozdrowienia! Sponsoringowany post na Instagramie pokazywał trwający właśnie turniej z ogromną pulą nagród. To się mnie najbardziej zainteresowało. Ko...