offline paatryk190 inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline ignacyy91 inżynier
|
Ja używałem zarówno GIMP-a, jak i Photoshop'a i moim zdaniem do amatorskich zastosowań w zupełności powinien wystarczyć darmowy GIMP, jednak do profesjonalnych zadań niezbędny będzie płatny program, jak Photoshop - dla początkującego może być skomplikowany, ale w sieci są do niego tutoriale i poradniki, jak ten http://www.mamkomputer.info/poradnik-photosho p-wstep/ |
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Programu graficznego używam dość często, bo to moje hobby, a konkretnie jest nim Adobe Photoshop. Uczę się na własną rękę, ale coraz częściej zastanawiają mnie szkolenia takie jak https://www.proedukacja.edu.pl/szkolenie-phot oshop bo podobno dużo dobrego i pożytecznego można się na nich nauczyć. Są tu osoby, które takie szkolenia zaliczyły? |
|
| |
Gość: Kimatmox praktykant |
|
|
| |
Gość: MartinVak praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline madejski fachowiec
|
|
|
| |
Gość: aarp insurance auto praktykant |
|
|
| |
Gość: Judyatmox praktykant |
|
|
| |
Gość: Andrewnib praktykant |
|
|
| |
Gość: Kiaatmox praktykant |
|
|
|
Jakich programów graficznych używacie?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Master Your Reflexes with Block Breaker – The Game... Liczba postów: 40 Grupa: Trudne tema... Before installing a new Delta Executor release, take time to verify the download source and review the latest changes. Following the recommended installation st...
- Vidalista | Vidalista Tadalafil | Arrowmeds Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Vidalista, also known for its active ingredient Tadalafil, is a medication commonly discussed in relation to the treatment of erectile dysfunction. Many users s...
- Reklama firmy Liczba postów: 564 Grupa: Trudne tema... Internet zmienia się bardzo szybko i każdego dnia powstają nowe strony internetowe. Przez to coraz trudniej wyróżnić się w wynikach wyszukiwania bez odpowiednic...
- Porady biznesowe Liczba postów: 386 Grupa: Trudne tema... Wdrożenie systemu ERP często kojarzy się z długim i skomplikowanym projektem. W praktyce wiele zależy jednak od wcześniejszego przygotowania przedsiębiorstwa or...
- biuro tłumaczeń poznań Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema... Hey there! I appreciate the insights shared about the translation services in Poznań. Having worked with a few offices, I can say that specialization basketball...