Jakie karnisze?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

23 lipca 2010, 12:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Zamierzam kupić karnisze. Zastanawiam się jednak z jakiego materiału będą najlepsze? Drewniane, metalowe... Doradźcie. Chciałabym aby były one ładnym elementem ozdobnym okna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lipca 2010, 13:01

Ja przepadam za karniszami metalowymi świetnie wyglądają i są praktyczne. Teraz generalnie są hitem sezonu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 stycznia 2011, 18:19

My polecamy metalowe, a dokłądnie galwanizowane. To jest nowoczesny trend w ostatnich latach. Wszystko zależy od gustu, ale plastiki poszły już w niepamięć. Możecie zerknąć na naszej stronie www.KarniszeSklep.pl może coś Wam się spodoba;)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lutego 2011, 10:19

moim zdaniem karnisze metalowe są fajniejsze, dają lepszy efekt dekoracyjny. są droższe od drewnianych, ale myślę, że o wiele trwalsze (rodzice mają drewniane i są pewne odkształcenia..). Fajnym elementem mogą być ozdobne zakończenia na końcach szyn. wzory są przeróżne - można dobrać do każdego wnętrza! W jakim stylu chciałabyś urządzić pokój/mieszkanie?

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2011, 21:18

zgadzam się z przedmówcą, również uważam, że metalowe teraz mają swoje pięć minut, w sumie dlatego właśnie w tym momencie na nie kładziemy nacisk.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2011, 12:01

Są różne rodzaje karniszy. Mogą być drewniane lub metalowe. Ostatnio ciekawym rozwiązaniem wydają się być karnisze linkowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2011, 13:36

karnisze linkowe są nowością, ale należy jedno odpowiednio dobrać do wnętrza. Krótko mówiąc nie wszędzie się nadają. Karnisze Metalowe-http://www.KarniszeSklep.pl tu mają przewagę, są bardziej uniwersalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2011, 10:24

Ja jestem zwolenniczką karniszy metalowych, potrafią zaskoczyć wzorami, kolorystyką i na koniec dają niesamowity efekt w wykończeniach wnętrz. Jedyną wadą to dość duża kwota jaką trzeba zainwestować w taki karnisz, no ale czego się nie robi dla wnętrza i naszego lepszego samopoczucia :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2011, 23:19

Zgadzam sie: good 1 bad

Mi się też metalowe bardziej podobają tylko jedne kiedyś przy pryskaniu kwiatków zostały popryskane wodą i mi powychodziło na nich pełno plamek od rdzy

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 441 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
  • Potrzebny szklarz Liczba postów: 65 Grupa: Porady i op... Widziałem, że temat szklarzy często się przewija, zwłaszcza przy remontach. Trafiłem na stronę, gdzie znajdziecie usługi szklarskie, które mogą być pomocne w ró...
  • Zakupy przez internet Liczba postów: 544 Grupa: Porady i op... Oszczędzanie na zakupach online nie wymaga skomplikowanych działań. Wystarczy dostęp do aktualnych informacji o promocjach i umiejętność ich wykorzystania. Kluc...
  • Aranżacja biura Liczba postów: 406 Grupa: Porady i op... jeśli planuje zamawiać meble, warto zwrócić uwagę na to, z jakiego materiału będą wykonane. dobrze jest wymagać od wykonawców, żeby korzystali z płyt MPB – są w...
  • łóżko dziecięce Liczba postów: 181 Grupa: Porady i op... Na rynku dostępnych jest wiele łóżek dziecięcych, ale nie wszystkie oferują odpowiedni poziom jakości. Coraz więcej osób zwraca uwagę na materiały oraz wykonani...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20849 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 241

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >