offline Libramenti praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Radex praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
|
| |
offline lukasz860910 kierownik
|
poziomnice jeśli chodzi o zwyłe poziomnice murarskie czy
tam posadzkarskie to tylko SOLA ewentualnie SŁOWIK. |
|
| |
Gość: Techpro praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
offline emax kierownik
|
|
|
| |
offline majka1 fachowiec
|
Podczas budowy mojego domu, mąż musiał zakupić sprzęt budowlany:narzędzia pomiarowe piły, narzędzia glazurnicze, narzędzie ogólne, elektronarzędzia itp. Wszystko to było potrzebne podczas wykonywania prac budowlanych. Trochę było szukania po sklepach, ale na szczęście znaleźliśmy jeden, w którym dokonaliśmy całości zakupu i po sprawie ;) Warto czasem zainwestować w takie materiały, bo niekiedy może przytrafić się sytuacja, że będzie się je potrzebować |
| Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 1 lutego 2016, 19:21 | |
|
| |
offline BOB.B praktykant
|
|
|
| |
Gość: Koalka praktykant |
Mi sie wydaje, że porównywanie narzedzi przed zakupem to podstawa - czasem mogą się różnić jednym mało znacznym na oko parametrem, a potem się okazuje, że to bardzo ważne i może całkiem zdezorganizować pracę. My z narzędzi mamy tak różne marki i rodzaje, że czasem się sama w tym nie łapię - ale fakt, praktycznie wszystko kupowane w sieci, na tablicy, na aukcjach, w narzędniku www.narzednik.pl i w paru innych sklepach - bo tak poważnie to nigdy nie wiesz gdzie kupisz coś taniej/lepiej. Trzeba się naszukac. |
| Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 1 lutego 2016, 19:22 | |
|
|
Jakie kupić narzędzia?
«
Powrót do grupy: Stawiamy ściany
Ostatnio na forum
- Kładzenie gładzi Liczba postów: 2 Grupa: Stawiamy śc... Klucz to dobrze dobrana i wyprofilowana blichówka. Szukaj nierdzewki — stal nierdzewna trzyma płaszczyznę i nie „podrdzewi” gładzi. Profilowanie zrób „na celowa...
- Remont pomieszczenia Liczba postów: 4 Grupa: Stawiamy śc... Remontując dom, nie można zapomnieć o renowacji komina, szczególnie jeśli planujesz nowoczesne ogrzewanie. Prefabrykowane komin systemowy to świetna opcja – szy...
- Szpachlowanie, gładzenie i szlifowanie - sufit i ś... Liczba postów: 17 Grupa: Stawiamy śc... Do szlifowania i czyszczenia metalu potrzebowałem szczotek technicznych, w tym do wiertarki i szlifierki kątowej. Zajrzałem na https://chle-mar.pl/ i znalazłem....
- Budowa domu-koszty Liczba postów: 213 Grupa: Stawiamy śc... Budując dom warto pamiętać, że kluczowe jest nie tylko solidne wykonanie, ale także dobór odpowiedniego systemu ogrzewania. Aby zapewnić bezpieczeństwo i optyma...
- Żuraw samojezdny czy stacjonarny Liczba postów: 5 Grupa: Stawiamy śc... Polecam Wam współpracę z firmą MasterCrane. To dynamicznie rozwijająca się firma, której specjalnością jest dostarczanie nowoczesnych i niezawodnych rozwiązań d...