![]() Gość: olek33 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Megan878 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Teddy11.05 praktykant |
|
| |
![]() Gość: Megan878 praktykant |
|
| |
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
Jakie domy preferują kupujący w Warszawie ?
«
Powrót do artykułu: Jakie domy preferują kupujący w... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Najnowocześniejsza lakiernia w regionie Liczba postów: 22 Grupa: Inwestycje Lakiernia proszkowa Warszawa. Czy możecie polecić taką lakiernię? Zależy mi na firmie, która podczas malowania proszkowego wykorzystuje farby renomowanych produ...
- Zakup mieszkania: od dewelopera czy z rynku wtórne... Liczba postów: 18 Grupa: Inwestycje Cześć! Planujesz zakup nowego mieszkania w Katowicach? Według mnie, warto zajrzeć na stronę GeoGrupa. Mają tam wiele propozycji nowych mieszkań w różnych części...
- Chwilówki przez Internet - najtańsze pożyczki w ki... Liczba postów: 14 Grupa: Inwestycje Chwilówki mogą być ryzykowne, dlatego przed ich wzięciem trzeba naprawdę dokładnie zapoznać się z ofertą. Myślę, że najmniejsze ryzyko niesie ze sobą skorzystan...
- Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 188 Grupa: Inwestycje Oczywiście decyzja należy do kupującego, ale ja osobiście radziłabym kupić mieszkanie z rynku pierwotnego. Nowe budownictwo, lepsza technologia, w dodatku takie...
- Czy warto kupować mieszkanie pod wynajem? Liczba postów: 198 Grupa: Inwestycje Witajcie! Jako właściciel nieruchomości w Poznaniu, potrzebuję pomocy w zarządzanie najmem poznań. Szukam firmy, która podejmie się tego zadania od A do Z. Może...