Jakie drzwi zewnetrzne wybrać?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11

6 listopada 2023, 15:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Poszukując stolarki najważniejsze jest postawienie na wysoką jakość i sprawdzone marki. W przypadku Trójmiasta, firma Drawex jest godnym uwzględnienia miejscem, oferując dostęp do najpopularniejszych i cenionych producentów. Ich terminowość i dbałość o najwyższe standardy montażowe są godne pochwały. Po dokonaniu wyboru modelu, koniecznie podzielcie się z nami informacją o Waszych krokach. No i oczywiście na jakie skrzydło się zdecydowaliście oraz w jakim budżecie udało się zmieścić. Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 stycznia 2024, 11:21

Użytkownik Gość: Torkoo napisał:
Jak się sprawują KMT po dłuższym czasie użytkowania?
Zależy mi zwłaszcza na informacji, jak drzwi znoszą
przejście z niskich na wyższe temperatury, czy się nie
opuszczają, jak powłoka reaguje na nasłonecznienie

Generalnie KMT podobnie z resztą jak Mar-Tom czy Wikęd nie mają problemu z niskimi temp. czy z powłoką. Niezależnie czy to jest lakier czy laminat. Wszystkie w/w firmy wymagają zadaszenia ale moje Wikędy z 10 lat wiszą na pełnym słońcu i są OK. Zero zmian koloru przez te wszystkie lata. Opuszczanie się drzwi to oznaka złego montażu na ogół więc winić należy montażystę (brak podwaliny) a nie same drzwi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 maja 2025, 00:22

W ofercie https://domega.pl/ macie dostępne drzwi różnych producentów, takich jak Parmax, X-Factor, Aluhaus, Urzędowski, Vikking i wiele innych. Taka szeroka oferta pozwala przede wszystkim na to, aby porównać oferty, wygląd drzwi, parametry i wszystkie inne kwestie techniczne. Poza tym drzwi warto kupować w firmach, które oferują pełne wsparcie podczas zakupu, montażu i nawet w czasie użytkowania takich drzwi.

Zgłoś | Cytuj | Link

przedwczoraj, 09:46

Nie znam firmy ale ciekawa oferta drzwi zewnętrznych. Ciekawie ułożona czyli bez głównych konkurencji np. jest KMT ale nie ma Wikęd, jest Parmax ale nie ma Adezo (choć dla mnie to inne półki jakościowe). Ciekawy zabieg. Niemniej jest w czym wybierać.
Ja u siebie mam ofertę zbudowaną na zasadzie konkurencji czyli np. w stalówkach znajdują się u mnie Wikęd, KMT, Mar-Tom. Po to, że jak nie znajdę jakiegoś rozwiązania w Wikęd to szukam w katalogu KMT, albo jak nie mam rozmiaru odpowiedniego to przechodzę do Mar-Tomu (raczej wyższe serie).

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Okna trzyszybowe Liczba postów: 88 Grupa: Montujemy o... Jeśli najwyższa jakość jest dla kogoś bardzo ważna to osobiście polecam okna kupione na stronie https://fenbroker.com/ np system Gealan S9000 w którym są już 3....
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 388 Grupa: Montujemy o... Wśród firm warto jest moim zdaniem zerknąć sobie na drzwi tej firmy: https://akustyczne.interdoor.pl/drzwi-ak ustyczne-wewnetrzne/drzwi-akustyczne-hot elowe/ Są....
  • drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 514 Grupa: Montujemy o... Użytkownik Gość: Armando napisał: Ja mam aluminiowe drzwi zewnętrzne z Aluhaus i polecam. Dobra jakość, cena też ok. Zgodzę się. Aluhaus ma dobry stosunek ceny...
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 36 Grupa: Montujemy o... Z tego co widzę to tam mają tylko drzwi aluminiowe nakładkowe, choć patrząc na przekroje to raczej nazwa jest nie do końca fortunnie użyta. Nie znam osobiście n...
  • Okna do domu Liczba postów: 71 Grupa: Montujemy o... Szukając dobrej jakości okien powinniście sprawdzić ofertę https://domega.pl/ . Uważam, że to dobra propozycja zarówno dla osób, które budują swój dom, jak i dl...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19760 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 166

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >