Jakie farby do wnętrz?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

22 grudnia 2016, 11:35

Zgadzam sie: good 0 bad

osobiście polecam Śnieżkę, dobrze kryje, fajne kolory, pomalowałem nią bloktherm in i bardzo dobrze się trzyma.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 grudnia 2016, 19:40

Śnieżka zawsze miała dobre farby i w spoko cenie. Jak dla mnie dobre połączenie jakości do ceny. Lubię tę serię barwy natury, podobają mi się kolory.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 grudnia 2016, 17:00

Słuchajcie, a czy ktoś z was malował śnieżką, białą jakąś bardzo dużą powierzechnię? Muszę taką farbę wybrać, śnieżka cenowo się opłaca. Tylko którą wybrać? Tam kilka białych rodzajów jest. Podłoże – golband.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 stycznia 2017, 22:30

Ale kilka rodzajów białej farby dokładniej pod jakim względem ???

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2017, 12:23

Cenowo farby Śnieżka są naprawdę bardzo atrakcyjne i przyznam, że nie zawodzą również jeżeli chodzi o jakość, kolor jest bardzo ładny i dobrze się rozprowadza, w szczególności biały, więc polecam.

www.1001narzedzi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2017, 21:36

Użytkownik warzechus napisał: Słuchajcie, a czy ktoś z was malował śnieżką, białą
jakąś bardzo dużą powierzechnię? Muszę taką farbę
wybrać, śnieżka cenowo się opłaca. Tylko którą
wybrać? Tam kilka białych rodzajów jest. Podłoże –
golband.

Dużo moich znajomych malowało śnieżką eko. Cenowo okej, do dużych powierzchni w sam raz bo niweluje też nierówności tynku, który jak wiadomo nigdy doskonały nie jest.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2017, 08:40

Też mogę pochwalić tą serię farb Śnieżki, nie dość że jest bardzo trwała, dobrze się rozprowadza to w dodatku cenowo również prezentuje się bardzo ciekawie, mowa oczywiście o białej typu Eko z zielonym jabłuszkiem.

www.BestKomin.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2017, 22:19

Teraz malowaliśmy farbą Magnat Sypialnia Pokój Dziecka. Ufamy Magnatowi bo to sprawdzona farba. Do tego ta ma funkcję oczyszczania powietrza, więc to duży plus.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2017, 12:38

Czytałam o tej farbie. Kolorów tez sporo do wyboru ,więc teraz pomalujemy i naszą sypialnie i pokój córki taka farbą. jeżeli można dzieki niej wyeliminować szkodliwe substancje to warto spróbować.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2017, 01:51

Szanowni Państwo,

biel kojarzy się z prestiżem, elegancją oraz czystością. Farba Śnieżka Eko to bardzo dobre rozwiązanie przeznaczone do dekoracyjnego malowania ścian i sufitów wewnątrz pomieszczeń. Daje matowe, śnieżnobiałe i pozwalające „oddychać ścianom” powłoki. Nie powoduje podrażnień, jest przyjazna dla alergików oraz osób szczególnie wrażliwych, co potwierdziły badania wykonane przez Zakład Alergologii Klinicznej i Środowiskowej Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego.

Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 25 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
  • jakie meble kuchenne? Liczba postów: 366 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio przeglądałem zestawy mebli kuchennych i trafiłem na fajną ofertę u https://i-meble.eu/pl/321-zestawy-mebli- kuchennych Duży wybór gotowych kompletów, od...
  • Architekt Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 12 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 195 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20150 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 296

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >