offline ![]() kornishon19 doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Paweł z Zachodu praktykant |
Mogę Ci powiedzieć tyle: istnieje taki pewie wzór
okreslający prawidłowe wymiary stopnia oparty jest on na
długości kroku przecietnego człowieka |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kaskader majster
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() jarilitmanen doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: piotreksd praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Kapitan kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() BartL praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: Juber praktykant |
Schody wewnętrzne spokojnie można wykonać na przykład z wiodącymi elementami drewna. To zawsze się sprawdzi. Niemniej jednak trzeba wybrać taką firmę, która ma odpowiednie narzędzia, wiedzę, pracowników, dobierze schody do wielkości pomieszczenia, aranżacji itd. Polecam firmę https://ziolkowskischody.pl/oferta/. Potrafią naprawdę zrobić bardzo ładne schody, z których będziecie zadowoleni |
| |
offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
|
|
Jakie macie wymiary schodów?
«
Powrót do grupy: Schody i balustrady
Ostatnio na forum
- odnowa starych schodów Liczba postów: 54 Grupa: Schody i ba... Co prawda jest to do wykonania, tylko też pytanie jakim kosztem oraz czy mamy odpowiednie doświadczenie i narzędzia, bo moim zdaniem właśnie od tego trzeba zacz...
- schody przemysłowe Liczba postów: 179 Grupa: Schody i ba... Looking for affordable fast food? Check out the Sonic Menu With Prices and Pictures, and find out how much your favorite meals cost. Great for families, student...
- drewniane schody? Liczba postów: 132 Grupa: Schody i ba... hej, też miałem podobny dylemat i ostatecznie zamiast drewna użyłem płyty mpb – łatwiejsza w obróbce niż dąb, nie trzeba olejować ani lakierować, a wygląda bard...
- panele na schody Liczba postów: 20 Grupa: Schody i ba... tez mieliśmy betonowe schody i zdecydowaliśmy się na wykończenie płytą mpb - wyszło równo, wygląda nowocześnie i co najważniejsze, łatwo się to czyści i nie ści...
- Kute balustrady Liczba postów: 93 Grupa: Schody i ba... Ja wolę jednak drewniane. Styl, funkcjonalność i jakość wykonania!