offline domatorka20 kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline henter2 doświadczony
|
|
|
| |
offline domatorka20 kierownik
|
|
|
| |
Gość praktykant |
Więc co mogę poradzić trzeba znać wymiary dachu jak i rodzaj dachówki aby poznać rozstaw łat, wtedy można wyliczyć ile łat i kontr–łat będzie potrzeba. Kupić też trzeba folię wstępnego krycia, tu trzeba dodać trochę więcej na zakład, gwoździe do przybicia łat i kontr-łat. No i blachę na obróbkę komina , tu jednak proponuję aby kolega dokładnie się wypytał fachowca jak to zrobić. Życzę owocnej pracy. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Tutaj jak najbardziej szukając materiałów dachowych to na pewno warto zastanowić się nad wyborem porządnej dachówki ceramicznej bądź betonowej. Wiele osób myśli że są to rozwiązania zbyt drogie, jednak jak można zauważyć m.in przy cennikach Braas nie wygląda to tak strasznie, a ceny dachówek betonowych są bardzo zbliżone do blachodachówek. |
|
| |
Gość: bobbudowniczy852 praktykant |
Oczywiście potrzebne będą wkręty do połączenia tego wszystkiego. Ja zaopatruje się w firmie WENO mają fajny katalog na ich stronie z wkrętami https://weno.net.pl/ . Przystępne ceny i solidne wkręty. |
|
|
Jakie materiały do wykoanania dachu?
«
Powrót do grupy: Robimy dach
Ostatnio na forum
- Казик Liczba postów: 3 Grupa: Robimy dach Можу поділитися своїм досвідом: я пробував, коли була необхідність, і кілька разів вигравав невеликі суми, які покривали аналізи. Важливо обирати надійні платфо...
- Remont dachu i malowanie Liczba postów: 21 Grupa: Robimy dach Zastanawiałam się, czy samodzielne malowanie dachu rzeczywiście jest tańsze, ale po podliczeniu kosztów farb, sprzętu i czasu różnie to wychodzi. Lepiej czasem....
- Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 40 Grupa: Robimy dach blacha jest ok, nie ma przecieków. Moje scenariusze: 1. filia, wełna, folia, płyta 2. wełna, folia, płyta Wełna ma spełnić funkcje głównie wygłuszenia, ale i t...
- Blacha trapezowa Liczba postów: 83 Grupa: Robimy dach Jeśli ktoś wykonuje dachy z blach trapezowych, to serio warto ogarnąć temat wypełnień. Ja trafiłem na https://dm-systemydachowe.pl/produkty/wy pelnienia-blach-tr...
- Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 53 Grupa: Robimy dach It also fosters interactive learning through gamified activities and real-world problem-solving exercises, making education less monotonous and more motivating....