Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Witam, |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline ibiza_sunny doświadczony
|
ja polecam okna dachowe FAKRO - jakością dorównują
VELUXowi, a poza tym ich specjalnością są okna dachowe.
Myślę, że watro byłoby przedyskutować kwestie wyboru
najwłaściwszych okien z konsultantem sprzedaży w jakimś
sklepie z oknami. Dla mnie firma, u której zaopatrywałam
się w okna doradziła właśnie okna FAKRO. |
|
| |
offline lukasz860910 kierownik
|
pracuje po ludziach cały czas i prawie każdy wybiera na poddaszu VELUX albo FAKRO i mają problem które...okna tych firm są super dopracowane...miał bym problem tu... w oknach VELUX nie podoba mi się otwieranie u góry jak wysoko okno jest zamontowane ciężko sięgnąć za to FAKRO ma na dole klamkę i to przeważa szale i wybrał bym FAKRO... chodź wiem że VELUX są lepiej dopracowane (do pieszczone :) |
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: pracownicy_fakro praktykant |
|
|
| |
offline widar fachowiec
|
Okna VELUX wyróżnia materiał z jakiego są wykonane. Jest to sosna pochodząca z lasów Syberii. W tamtych, zimnych rejonach, przyrost słoi drewna jest wolniejszy niż normalnie. Ponadto dla Ciebie jest wersja okna przeznaczona do pomieszczeń o podwyższonej wilgotności. Okno takie jest wykonane ze sklejki oraz oblane poliuretanem. |
|
|
Jakie okna dachowe do łazienki na poddaszu?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Montaż okien Liczba postów: 111 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- ekskluzywne okna aluminiowe Liczba postów: 30 Grupa: Montujemy o... W takim razie musisz zapoznać się z ofertą producenta okien aluminiowych ze strony: http://www.reynaers.pl/ . Mają dobre jakościowo okna o nowoczesnym wyglądzie...
- Co myślicie o Neo Art z Warszawy? Liczba postów: 2 Grupa: Montujemy o...
- Okna drewniane czy plastikowe? Liczba postów: 353 Grupa: Montujemy o... Wybór okien to ważna decyzja, bo wpływa nie tylko na wygląd domu, ale też na komfort i oszczędności na ogrzewaniu. Ja po długim porównywaniu różnych producentów...
- jakie drzwi? Liczba postów: 665 Grupa: Montujemy o... Jeśli zastanawiasz się nad wymianą okuć, klamki do drzwi z klamki-drzwiowe.pl to szeroki wybór modeli, które łączą estetykę z funkcjonalnością. warto pamiętać,....