Skoro interesują Was świetne okna PCV, to koniecznie w wolnej chwili, odwiedźcie w swojej okolicy salon firmy Drutex. Moim zdaniem znajdziecie tam świetną ofertę na okna PCV w bardzo dobrej cenie. To świetna firma, która wykonuje tego typu usługi bez problemu. Warto sprawdzić!
offline ![]() olek992 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: gambit praktykant |
Jeśli chodzi o okna PVC, to dla mnie absolutnym liderem jest Schuco. Stolarka w tych systemach jest wykonana z niebywałą precyzją, a poza tym są bardzo ciepłe i dobrze tłumią hałas z zewnątrz. Użytkuje je od kilku lat i jestem z nich bardzo zadowolony. Kupiłem je w Oknostylu z Jabłonnej koło Lublina. Mają bardzo profesjonalnych doradców, którzy doradzili mi konkretne rozwiązania i pomogli w doborze właściwych okien, więc polecam zarówno produkt, jak i firmę. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: wokii praktykant |
|
| |
offline ![]() temperownik praktykant
![]() |
Polecam salon okien i drzwi Budvar Centrum we Wrocławiu
przy ul. Czekoladowej 58A. |
Ten post był edytowany przez temperownik dnia: 9 stycznia 2023, 16:22 | |
| |
![]() Gość: ala.kus praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: alek15 praktykant |
Moim zdaniem najlepsze są okna aluminiowe. Są bardzo eleganckie i nadają budynkowi nowoczesny wygląd, a poza tym pozwalają na tworzenie wielu ciekawych rozwiązań konstrukcyjnych. Jeśli chodzi o sprawdzonych producentów, mogę polecić firmę R&M Alufasady z Jędrzejowa w świętokrzyskim. Mają na swoim koncie dużo bardzo ciekawych realizacji, a przy tym stosują sprawdzone systemy Schuco, które są bardzo ciepłe i szczelne. |
| |
offline ![]() Dawidek1 fachowiec
![]() |
Czym Wy się kierowaliście podczas wyboru okien lub drzwi do Waszego domu? Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowych drzwi, okien, bram, rolet lub żaluzji do waszego domu, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić ofertę firmy Sularz - Żaluzje Fasadowe Kraków . |
| |
offline ![]() bartoszbelgrad majster
![]() |
A ja mam pytanie do osób które mają żaluzje fasodowe u siebie w domu - jaki typ wybraliście profil C czy profil Z i dlaczego?https://bianex.pl/zaluzje-fasadowe/ |
Ten post był edytowany przez bartoszbelgrad dnia: 14 marca 2023, 14:18 | |
| |
![]() Gość: paryski praktykant |
|
| |
![]() Gość: ramires praktykant |
Zachęcam do wyboru aluminiowych okien i drzwi przesuwnych. Dają bardzo dużo możliwości aranżacyjnych, a do tego są ciepłe. Przekonuje mnie zwłaszcza stolarka w systemach Schuco, bo jest świetnie dopracowana. Może mieć ekstremalnie wąskie ramy, które w przypadku drzwi tarasowych są ukryte w ścianach, stropie i posadzce. Sam właśnie kupiłem całość ślusarki do domu w firmie R&M Alufasady z Jędrzejowa w świętokrzyskim, która jest renomowanym partnerem Schuco. Panoramiczne okna i drzwi efektownie podkreślają nowoczesną bryłę budynku, dzięki czemu prezentuje się jeszcze bardziej imponująco. |
|