offline molesciakdebesciak praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline bud fachowiec
|
|
|
| |
Gość: krin praktykant |
|
|
| |
Gość: czajnik1234 praktykant |
a sprawdzaliście okna od http://www.hsjplus.pl/ ? z tego co wiem, to można zrobić okna w niestandardowym kształcie (trapezu bądź koła). akurat takie rozwiązanie dobrze by się sprawdziło na poddaszu |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: gosc72 praktykant |
Ja polecam innowacyjne docieplenie aerogelowe o grubości
jedynie 1mm co likwiduje mostki termiczne i zimne punkty
kondensacji wody likwidując grzyba i pleśń oraz
docieplając . |
|
| |
offline matiszati doświadczony
|
|
|
| |
Gość: tomaszek praktykant |
|
|
| |
Gość: kondar56 praktykant |
mozna tez po prostu przeskanować kamerą termowizyjną, taką jak tu http://www.ects.pl/produkty/c136_termowizja_k amery-termowizyjne_budownictwo-i-energia-odnawialna/p230_1-f lir-i3-i5-i7 - lub zamówic takie badanie pomiarowe i miec jak na dłoni gdzie i czy w ogóle są jakieś niedoróbki, które mogą rzutować na przyszłość w zakresie szczelności. |
|
| |
Gość: miech7 praktykant |
|
|
|
Jakie okno dachowe?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- jakie drzwi? Liczba postów: 667 Grupa: Montujemy o... Kkaroe32 - jak to mawiają - coś jest do wszystkiego to jest ... Ja sam nie jestem miłośnikiem jak jakiś producent chwyta się każdej opcji. Np. Wikęd produkuje s...
- dobre drzwi wewnętrzne Liczba postów: 130 Grupa: Montujemy o... Zgadza się. W szklanych drzwiach nie ma wielkiej technologii poza zawiasami i klamko-zamkiem. Za to w mojej opinii ważniejsze będą do zastanowienia się drzwi w....
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 565 Grupa: Montujemy o... Januszko - tak, zgadzam się. Aluhaus w aluminiowym segmencie drzwi robi na prawdę konkretną robotę. Ja jednak nie lubię się ograniczać z ofertą do 1 producenta....
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 400 Grupa: Montujemy o... Fajne drewniane i estetyczne to DRE. Porta też ma ciekawe. Kilka marek ma czasami podobne wzory i najlepiej obejrzeć i sobie porównać, po dotykać. Tak można w D...
- które okna wybrać Liczba postów: 146 Grupa: Montujemy o... Excellent choice on prioritizing energy efficiency with Schuco windows. Your recommendation of the Raven advisor in Grodzisk Mazowiecki is noted. It’s smart to....