Jakie pokrycia dachowe wybieracie?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12

25 stycznia 2023, 12:05

Zgadzam sie: good 0 bad

W mojej opinii, na szczególne uznanie zasługuje blachodachówka z firmy Regamet. Piękne kolory, długa żywotność, atrakcyjne ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Trusted Commercial Roofing Contractors in New Jers... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy dach Finding a dependable roofing contractor is essential for protecting your commercial property in New Jersey. @njcommercialroofingpros offers professional roofing...
  • jak zadaszyć taras? Liczba postów: 55 Grupa: Robimy dach Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie firmę Metal-Gum - zadaszenie balkonu , która posiada najróżniejsze zadaszenia tarasów, drzwi i balkonów. Jeżeli j...
  • Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Miejscem godnym polecenia w którym z łatwością znajdziecie idealny materiał na pokrycie dachowe jest https://bogen.pl Pośród ich atrakcyjnej oferty można wyróżn...
  • Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 54 Grupa: Robimy dach ja u siebie miałem podobną sytuację i powiem ci że przy wykończeniu poddasza warto pomyśleć też o tym co dasz od środka jako wykończenie. u mnie sprawdziła się....
  • Jaką dachówkę wybrać? Liczba postów: 40 Grupa: Robimy dach Sprawdź również propozycje od Braas, który przygotował ogromny wybór pokryć dachowych, akcesoriów oraz izolacji, które na pewno przydadzą Ci się podczas budowy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21350 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 373

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */