Jakiej firmy dachówka ceramiczna i kto to zamontuje?

« Powrót do grupy: Robimy dach

21 października 2008, 15:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Interesuje mnie ceramika w kolorze czarnym. Jaka firma ma takie materiały i jest dobra również w montażu? Możecie wspomóc?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2008, 17:11

Ja na pewno polecam Meyer-Holsena model mozna przebierac to samo kolory, jak chcesz to mdmusicpl@gmail.com napisz a ja chetnie pomoge i udziele rad. Jakos odradzam Creatona gdyz mamy nie uwzgledniona reklamacje dachowki w ktorej popekala angoba, no i niestety z doswiadczenia tylko tak mowie... pracuje w firmie w ktorej sprzedajemy kompletne dachy wiec jak cos to prosze o kontakt.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 listopada 2008, 14:31

Użytkownik mdmusicpl napisał: Ja na pewno polecam Meyer-Holsena model mozna przebierac to samo kolory, jak chcesz to mdmusicpl@gmail.com napisz a ja chetnie pomoge i udziele rad. Jakos odradzam Creatona gdyz mamy nie uwzgledniona reklamacje dachowki w ktorej popekala angoba, no i niestety z doswiadczenia tylko tak mowie... pracuje w firmie w ktorej sprzedajemy kompletne dachy wiec jak cos to prosze o kontakt.

no nie wiem z tym Creatonem. ja jakieś 3 lata temu kupiłem dachówki zakładkowe tej firmy w tej firmie http://www.domaxbis.pl/creaton,0.html,pokryci a-dachowe-dachy-bialystok i nic złego mi się nie dzieje. w sumie nie znam się na tym aż tak dobrze ale może trafiłem na dobrą partię dachówki...

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2008, 14:14

Ja tam mialem problem z Creatonem. No ale to naprawde zalezy od partii dachowki. Nie tylko tej firmy.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2008, 12:45

Generalnie z dachówkami to jest tak, że jeżeli nie zostaną dobrze położone, to nawet produkt najlepszej marki będzie przeciekał i ogólnie generował wiele problemów ze szczelnością całego dachu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Deskowanie na zimę Liczba postów: 32 Grupa: Robimy dach Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy BAUKRANE - producent szalunków , która oferuje nowoczesne żurawie wieżowe i p...
  • jak zadaszyć taras? Liczba postów: 55 Grupa: Robimy dach Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie firmę Metal-Gum - zadaszenie balkonu , która posiada najróżniejsze zadaszenia tarasów, drzwi i balkonów. Jeżeli j...
  • Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Miejscem godnym polecenia w którym z łatwością znajdziecie idealny materiał na pokrycie dachowe jest https://bogen.pl Pośród ich atrakcyjnej oferty można wyróżn...
  • Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 54 Grupa: Robimy dach ja u siebie miałem podobną sytuację i powiem ci że przy wykończeniu poddasza warto pomyśleć też o tym co dasz od środka jako wykończenie. u mnie sprawdziła się....
  • Jaką dachówkę wybrać? Liczba postów: 40 Grupa: Robimy dach Sprawdź również propozycje od Braas, który przygotował ogromny wybór pokryć dachowych, akcesoriów oraz izolacji, które na pewno przydadzą Ci się podczas budowy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21376 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 287

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */