KREDYT HIPOTECZNY KTO POSIADA

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

10 października 2014, 07:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Kto z Was posiada kredyt hipoteczny? Na jaki okres czasu i jakie raty obecnie płacicie?
W jaki sposób można znaleźć najlepszy kredyt? Czy warto jest skorzystać z usług doradcy czy może lepiej jest wybrać się po prostu do kilku banków?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 października 2014, 08:42

My razem z żoną mamy. Myślę,że tak jak większość Polaków obecnie. Zdecydowaliśmy się w zeszłym roku. Nie mieliśmy zbytnich problemów ponieważ mieliśmy ten wkład własny a w tym przypadku na pewno jest o wiele łatwiej.
Warto jest na pewno skorzystać z niezależnego doradcy niemniej na początku sam zrób sobie porównanie ofert poszczególnych banków. Tutaj:
http://www.comperia.pl/ranking-kredytow-hipot ecznych.html znajdziesz ranking aktualnych kredytów hipotecznych na rynku.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 października 2014, 08:27

Ok. Dzięki za zestawienie. Właśnie czegoś takiego od jakieś czasu szukałem. Tak więc sobie przysiądę wieczorem.
Również zastanawiałem się nad doradcą kredytowym. Ty z jakiej pomocy korzystałeś?
Wiem, że w moim mieście jest ich sporo ale jak znaleźć tego niezależnego?

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2014, 07:58

Na stronie jaką tutaj dałem możesz zostawić w odpowiedniej zakładce swój nr tel oraz mail. Współpracują z nimi tacy niezależni doradcy kredytowy i jakiś powinien się do Ciebie odezwać w najbliższym czasie.
No na pewno napiszę Ci,że jak chcesz brać kredyt to teraz. Stopy procentowe są niskie tak więc raty kredytu również nie będą wysokie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2014, 15:20

Akurat jeśli chodzi o kredyty hipoteczne to oprocentowanie w bankach jest podobne - bynajmniej w tych w których my byliśmy. Ale różnie banki podchodzą do zdolności kredytowej w jednym mówili, że mamy w innych, że nie to taka ciekawostka. Przed wzięciem kredytu na pewno warto sobie przeanalizować rynek pod tym względem. Dość aktualne informacje kredytowe znajdziecie w tym miejscu jest to jedno z lepszych for kredytowych w Polsce.
Przypominam, że kredyty hipoteczny jest prawie do emerytury więc warto to przemyśleć i nie podejmować głupich decyzji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2014, 14:59

Polecam wam porównywarkę kont studenckich - porównanie kont studenckich . Najnowsze rankingi i opinie o kontach bankowych dla studentów. Sprawdźcie.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2014, 10:46

Dziękuję. Dzisiaj z rana zostawiłem kontakt to myslę,że ktoś po południu powinien się odezwać. Zastanawiam się czy do kredytu hipotecznego warto jest dokupywać sobie dodatkowe usługi. Takie jak ubezpieczenie. Myślicie,że warto ?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2014, 06:56

Raczej polecane jest ubezpieczenie ponieważ jesteś w miarę zabezpieczony na różne sytuacje życiowe a przecież wszystko może się zdarzyć. Na pewno warto jest mierzyć siły na zamiary i po prostu weź kredyt na jaki Cię stać. Weź pod uwagę to,że w przyszłości można mieć problem ze stratą pracy i wtedy jednak wysoka rata raczej się do nas nie uśmiecha.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 listopada 2014, 07:13

Właśnie o tym samym pomyslałem. Zostawiłem dzisiaj swój numer telefonu oraz mail na stronie jaką tutaj podałes. Ma się do mnie odezwać doradca kredytowy. Bo mam wrażenie, że im więcej o tym czytam to tym większy mam mętlik w głowie.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2014, 09:34

I co Ci konkretnie doradził?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Moda Liczba postów: 143 Grupa: Trudne tema... Jeśli zależy Wam na obuwiu, które łączy modny wygląd z wygodą, to Rieker będzie świetnym wyborem. To marka polecana osobom, które dużo chodzą i cenią sobie komf...
  • Ciąża i przygotowanie Liczba postów: 108 Grupa: Trudne tema... Remini Mod APK is an advanced AI-powered photo enhancement app that transforms old, blurry, or low-quality images into sharp, clear, and vibrant pictures. It us...
  • budowa domu - porady Liczba postów: 428 Grupa: Trudne tema... Jestem w trakcie budowy domu i niektóre kwestie zdecydowanie mnie przerastają. Obecnie zastanawiam się jaki grunt do powierzchni chłonnych wybrać. Kompletnie si...
  • jaki telefon? Liczba postów: 47 Grupa: Trudne tema... Reklam jest milion i każdy operator mówi, ze jest najlepszy, ale lepiej nie brać na chybił trafił. Warto wejść na porównywarkę gdzie jest ranking abonamentów te...
  • Porady biznesowe Liczba postów: 343 Grupa: Trudne tema... Jak prowadzisz firmę i zatrudniasz pracowników, stajesz się za nich odpowiedzialny. Pomyśl, czy nie warto się zdecydować na luxmed pakiet pracowniczy dla firm.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19971 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 176

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >