Kafelki w łazience

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

23 listopada 2010, 11:09

Zgadzam sie: good 0 bad

Co sądzicie o takich kafelkach jak poniżej? Chciałbym wyłożyć nimi łazienkę ale nie wiem w małej przestrzeni nie będą zbyt przytłaczające? Łazienka jest dobrze oświetlona ale mimo wszystko zastanawiam się czy nie są zbyt ciemne?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 listopada 2010, 14:35

Wydaje mi się, że takie kafelki nie będą pasowały do łązienki o jakiej piszesz, są faktycznie za bardzo przytłaczające, i ponure. Coś takiego pasuje do dużych i jasnych przestrzeni. Ale może są w innych kolorach? Jaśniejszych?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 listopada 2010, 12:26

A może wyłożysz nimi jakąś część ściany? Do ozdobienia całej powierzchni są z pewnością za ciemne i jeszcze bardziej optycznie zmniejszą powierzchnię łazienki.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 listopada 2010, 12:44

Może faktycznie najlepiej ułożyć je tylko w jakimś miejscu. Pod spodem widać takie rozwiązanie. Wydaje mi się również że jeżeli masz małą łazienkę to fajnie wyglądałyby takie kafelki na podłodze i białe ściany. Do tego duże lustro na ścianie.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 listopada 2010, 13:05

Te zielono - czarne kafle sa ładne, ale raczej jako nieiwelki element ozdobny na jasnym tle, a nie całość.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 listopada 2010, 15:51

Na jasnym tle możesz zrobić z nich poszczególne kształty będzie wyglądalo dość oryginalnie i twórczo

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2010, 10:48

Ja jestem za opcją wyłożenia nimi podłogi i jasnych ścian. Do tego LEDowe oświetlenie i sporawe lustro nad wanną lub naprzeciwko prysznica.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2010, 14:41

Jeżeli chodzi o małe łazienki to ciemne kolory nie są dobrym rozwiązaniem. Ciemne kolory pomniejszą pomieszczenie wizualnie. Na Twoim miejscu zdecydowałbym się na kolory neutralne- pastelowe. Ponadto lustra potrafią zdziałać cuda na małych przestrzeniach- pamiętaj jednak aby nie przesadzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2011, 14:25

Kafle są bardzo ładne. Ja sam urządzam właśnie łazienkę i wybieram aranżację na Glazurze Królewskiej, bo naprawdę są tam fajne zestawienia: http://c4b5.ulinks.net. To jest moja łazienka faworyt.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2011, 12:13

Ostatnio w Leroy Merlin znalazłem takie płytki do łazienki. Wydają się ciekawym rozwiązaniem. Co o tym sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19802 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 202

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >