Karnisze Metalowe

« Powrót do grupy: Karnisze

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

25 maja 2015, 17:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy karnisze metalowe nie są cięższe od drewnianych? Jeżeli tak to potrzebne są do nich jakieś specjalne śruby?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lutego 2021, 08:01

Jestem na etapie szukania karnisza do mojego salonu. Zakupiłem na https://flhf.com.pl/asortyment/zaslony/hypnos is/ zasłony hypnosis w celu zmiany aranżacji samego pomieszczenia. Uważam, że dzięki temu możemy w ładny sposób urządzić swoje mieszkanie. Salon to jest część, gdzie przyjmujemy gości, dlatego specjalnie musimy o niego zadbać. W dalszej kolejności przymierzam się do kupna sofy i stołu drewnianego. Będą to większe wydatki, dlatego czekam trochę na wyprzedaże w sklepach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2021, 09:35

U siebie tkaniny zasłonowe obszyłam sama. Wysokogatunkowy materiał także wyszło elegancko.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2021, 10:04

Jak ja się cieszę, że nie mam firan, ani zasłon w domu...

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2021, 20:12

Ja też się cieszę, że zrezygnowałam z pomysłu z karniszami i firankami i postawiłam na plisy Nafi. To oszczędność czasu i nerwów ;) No i mniej kurzu, a mam alergików w domu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Karnisze elektryczne? Liczba postów: 62 Grupa: Karnisze U siebie mam tradycyjne i nie zamieniłbym ich na inne. Wybór karniszy w tych czasach jest ogromny, ale mimo to zwykłe mi się najbardziej podobają. Ja wybrałem k...
  • Szyny sufitowe? Liczba postów: 14 Grupa: Karnisze The Hawaiian Bros Island Grill Glenwood Menu showcases signature Hawaiian plate lunches, flavorful wraps, fresh sides, desserts, and refreshing beverages. Explo...
  • Klingeltöne Kostenlos - Top 100 Klingeltöne Kosten... Liczba postów: 4 Grupa: Karnisze
  • Żyłkowy karnisz Liczba postów: 21 Grupa: Karnisze Moim zdaniem to, jaki karnisz będzie najlepszy do danego pomieszczenia to zależy głównie od jego wystroju. Żyłkowy karnisz też nie wszędzie się sprawdzi. Tak sa...
  • Śmieszne dzwonki na telefon do pobrania za darmo b... Liczba postów: 6 Grupa: Karnisze Czy ktoś z Was korzysta z ładowarek bezprzewodowych na co dzień? Ja długo się wahałam, bo bałam się, że to bardziej gadżet niż realna wygoda. Poczytałam trochę....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21311 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 278

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */