Gość: sacsaca praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Smarttrans.net.pl majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline mizzzik kierownik
|
Zadzam się ja zainstalowałem klimatyzację w zeszłym roku z tej firmy www.firmaszalek.pi dało nam to ulge podczas tegorocznych upałów. |
|
| |
Gość: iga33 praktykant |
my tez w tym roku zdecydowaliśmy się na klimatyzację, firma www.climag.pl wszystkim się doskonale zajęła i cena nie była kosmiczna:) |
|
| |
offline Euro-Zakupy.pl doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
|
| |
offline tadekburdzy inżynier
|
Ja również nie wyobrażam sobie dzisiaj mieszkania bez klimy. Zwłaszcza przez ostatnie lata upały dawały się we znaki. Na terenie Krakowa mogę z czystym sumieniem polecić http://www.klimasoft.pl/ - w razie potrzeby odpowiednio doradzą i przy okazji porządnie zamontują, tak jak trzeba. Pozdrawiam:) |
| Ten post był edytowany przez tadekburdzy dnia: 16 maja 2018, 12:50 | |
|
| |
offline Panda-automation.pl doświadczony
|
|
|
| |
offline NovaKlima.pl doświadczony
|
|
|
| |
Gość: Instant Online Loans praktykant |
|
|
|
Klimatyzacja w mieszkaniu. Wady i zalety
«
Powrót do artykułu: Klimatyzacja w mieszkaniu. Wady i... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Jak wybrać idealny projekt domu? 10 wskazówek Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re... Wypis potwierdza dane o działce, a wyrys pokazuje jej kształt i położenie – brzmi sucho, ale bez tego ciężko ruszyć dalej. Ten materiał krok po kroku prowadzi p...
- Drewnopodobne pokrycie bram garażowych Liczba postów: 0 Grupa: Budowa i re...
- Wybór odpowiednich drzwi wejściowych do domu to de... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re...
- Drzwi wejściowe: drewniane czy stalowe? Które wybr... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re...
- Jak prawidłowo wylać beton? Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Dla tych, którzy planują fundamenty i chcą uniknąć biegania po różnych dostawcach to sprawdźcie https://www.godelbeton.pl/. Mają beton na fundamenty, stropy, pr...