![]() Gość: piotr konela praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() marlon majster
![]() |
Też zdecydowałem się na takie rozwiązanie i muszę przyznać, że to super sprawa, polecam kolektory słoneczne. Oczywiście zimą czy jesienią trzeba traktować je jako dodatkowe źródło energii. Jak jesteście zainteresowani takim rozwiązaniem, to warto przeczytać się artykuł http://budmot.pl/kolektory-sloneczne-jak-jesi en-wplywa-na-ich-efektywnosc/ tam znajdziecie więcej informacji. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Sun-vent majster
![]() |
Witam Wszystkich na forum. W przypadku kolektorów słonecznych to oczywiście racja i również uważam, że przy doborze odpowiedniej mocy znakomicie się sprawdzą i to w każdym domu. Akurat tym zajmujemy się na co dzień więc możemy pomóc i doradzić w razie pytań na forum. |
|
Kolektory słoneczne pięknym uwieńczeniem dachu
«
Powrót do artykułu: Kolektory słoneczne pięknym uwieńczeniem dachu | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Elewacja domu Liczba postów: 154 Grupa: Budowa i re... A mnie interesuje montaż elewacji,a w sumie to nawet projekt - bo przyznam się, że nie mam jakoś pomysłów na swój dom. Nie wiem czy dobrz...
- Dekoracyjne elewacje Liczba postów: 47 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, Do dekoracji ścian zewnętrznych rekomenduję zastosować tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu na powierzchni ścian możemy uzyskać efek...
- Czym kierować się wybierając drzwi zewnętrzne Liczba postów: 9 Grupa: Budowa i re... Choosing external doors is definitely a big decision – so many factors to balance, from security to style and insulation! It's almost like trying to pick the pe...
- Drewno wiecznie modne: Elewacje z klasą na pokolen... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Bardzo inspirujący artykuł! Drewno na elewacjach rzeczywiście ma niepowtarzalny urok i klasę, która nie przemija z czasem. Cieszę się, że coraz więcej inwestoró...
- Nie tylko drewno, szkło i beton. We wnętrzach kró... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Ciekawy artykuł, który dobrze pokazuje rosnącą rolę tworzyw sztucznych w budownictwie! Warto jednak wspomnieć, że obok nowoczesnych materiałów syntetycznych, tr...