Gość: piotr konela praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline marlon majster
|
Też zdecydowałem się na takie rozwiązanie i muszę przyznać, że to super sprawa, polecam kolektory słoneczne. Oczywiście zimą czy jesienią trzeba traktować je jako dodatkowe źródło energii. Jak jesteście zainteresowani takim rozwiązaniem, to warto przeczytać się artykuł http://budmot.pl/kolektory-sloneczne-jak-jesi en-wplywa-na-ich-efektywnosc/ tam znajdziecie więcej informacji. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Sun-vent majster
|
Witam Wszystkich na forum. W przypadku kolektorów słonecznych to oczywiście racja i również uważam, że przy doborze odpowiedniej mocy znakomicie się sprawdzą i to w każdym domu. Akurat tym zajmujemy się na co dzień więc możemy pomóc i doradzić w razie pytań na forum. |
|
|
Kolektory słoneczne pięknym uwieńczeniem dachu
«
Powrót do artykułu: Kolektory słoneczne pięknym uwieńczeniem dachu | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Koszt budowy domu w 2025 roku: przemyślane wybory,... Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re... Retro Bowl is a football simulation game that combines classic 8-bit graphics with modern gameplay.
- Trendy w budownictwie Liczba postów: 8 Grupa: Budowa i re... I wonder, with the Royal Match level craze, if we'll see Royal Match themed home decor next? Haha!
- 5 największych lęków przy budowie domu – i jak je... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Klimatyzacja w mieszkaniu Liczba postów: 153 Grupa: Budowa i re... Ostatnio szukałam firmy od klimatyzacji i wpadłam na Klimasoft. Mają fajne rozwiązania dla domu i biura, konkretne produkty i przyjazną obsługę. Wszystko w jedn...
- Bezpieczna praca na wysokości Liczba postów: 58 Grupa: Budowa i re... Cudzoziemcy podejmujący pracę w Polsce muszą pamiętać o ważnym ubezpieczeniu medycznym. Oferowana ochrona może być nieoceniona w razie potrzeby leczenia czy hos...