Kolor farby

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

30 listopada 2011, 15:15

Zgadzam sie: good 0 bad

I te tapety i farby z fluggera braliście tak?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 grudnia 2011, 22:38

moze glupie ptanie, ale jak to jest z probkami? walnie sie to na sciane ale przeciez niektore farby maja lepsze inne gorsze krycie. To sie kazdorazowo zamalowuje na bialo?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 grudnia 2011, 10:54

próbkę walisz w miejscu niewidocznym za bardzo....jakub zawadzki, tak farby i tapety z Flugger'a

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2011, 20:55

przeciez nie malujesz na probe calej sciany tylko pewien fragment gdzie swiatlo dobrze pada (nie zawsze w jakims rogu) a jezeli okaze sie ze nie pokryjesz tego miejsca innym kolorem zrobisz tak aby zabezpieczyc te miejsce odpowiednio - gruntujac itd itp

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2011, 15:41

Moja siostra w swoim pokoju ma identycznie czerwone ściany i... żółty sufit, przez myśl mi nie przeszło że to może się tak przytulnie i ciepło komponować, co do próbek ja zawsze pod parapetem robię próbę :D albo przy grzejniku

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 grudnia 2011, 21:16

Kurcze ja już się nie wypowiadam na temat żółtego i czerwonego, bo byłem sceptyczny do samego czerwonego a teraz mi się podoba w miarę.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2012, 09:14

czerwony tak, ale w połączeniu z żołtym musi wyglądać co najmniej dziko! flugger teraz porządnie macie zrobione co?

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2013, 09:04

Oj ja to bym była ostrożna przy łączeniu czerwonego z żółtym. Jeśli dałabym coś czerwonego to raczej w połączeniu z jakiś spokojnym, stonowanym kolorem.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 września 2016, 21:37

Czerwony z żółtym w ogóle mi się nie widzi, w żadnym połączeniu. Zdecydowanie lepiej postawić na jeden kolor na przykład. Jestem właśnie po malowaniu dwóch pokoi: w salonie zdecydowałem się na Lniany Nefryt, a w sypialni delikatniej – Kocie Oko. Mam zaufanie do Magnata, bo to farby z którymi nie ma kłopotów.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2016, 13:18

Ciekawe rozwiązanie! Bardzo mi się podoba!!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20248 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 181

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >