Kolor dachówki

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 21 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

29 listopada 2013, 23:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Kochani podpowiedzcie ajki kolor dachówki proponujecie i jaki styl do karmelowej elewacji :) z góry dziękuje za pomoc

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 grudnia 2013, 22:20

moze taka antracytowa? http://www.monier.pl/produkty/katalog-produktow/d/dachowki-c eramiczne-granat-13v.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 grudnia 2013, 11:02

Antracyt albo czarna :)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 grudnia 2013, 21:00

no wlasnie raczej takie ciemne kolory

Zgłoś | Cytuj | Link

22 grudnia 2013, 21:31

ja uwazam że czarny i do tego jakiś prosty kształt a całośc będzie wygladać rewelacyjnie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 stycznia 2014, 22:45

jak cos takiego ? http://www.monier.pl/produkty/katalog-produktow/d/dachowki-c eramiczne-turmalin.html

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2014, 21:40

to jest w sumie cos w moim gusiec bo takie geometryczne kształty w miare i nie jest to cementowa jak protegon, warte uwagi, zapisac musze sobie :D

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2014, 17:46

No mi też się bardzo podoba :)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2014, 21:43

moja prpozycja to czarny kolor, uwielbiam ten kolor na dachu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2014, 22:48

kondejk Ty sie nie zastanawiaj tylko zamawiaj puki jeszcze promocja trwa!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 21 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Deskowanie na zimę Liczba postów: 32 Grupa: Robimy dach Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy BAUKRANE - producent szalunków , która oferuje nowoczesne żurawie wieżowe i p...
  • jak zadaszyć taras? Liczba postów: 55 Grupa: Robimy dach Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie firmę Metal-Gum - zadaszenie balkonu , która posiada najróżniejsze zadaszenia tarasów, drzwi i balkonów. Jeżeli j...
  • Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Miejscem godnym polecenia w którym z łatwością znajdziecie idealny materiał na pokrycie dachowe jest https://bogen.pl Pośród ich atrakcyjnej oferty można wyróżn...
  • Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 54 Grupa: Robimy dach ja u siebie miałem podobną sytuację i powiem ci że przy wykończeniu poddasza warto pomyśleć też o tym co dasz od środka jako wykończenie. u mnie sprawdziła się....
  • Jaką dachówkę wybrać? Liczba postów: 40 Grupa: Robimy dach Sprawdź również propozycje od Braas, który przygotował ogromny wybór pokryć dachowych, akcesoriów oraz izolacji, które na pewno przydadzą Ci się podczas budowy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21394 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 277

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */