Kolory farb

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

26 lipca 2011, 14:07

Zgadzam sie: good 0 bad

nie wygoniłem córki na górę przez te złote drzwi, tylko sama wybrała ten pokój a przez to, że nikt tam nie chodzi, dostała wolną rękę w jego urządzaniu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2011, 15:13

fajny pomysł z tymi złotymi drzwiami, ale ja jak juz bym sie odwazyla na taki odwazny krok, to juz raczej w kolorze srebrnym, bo w takim chce zrobic sciany, ale nie moge nigdzie farby dostac

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2011, 15:20

jesli chodzi o metaliczna srebrna farbę, to we fluggerze mają, ale dopytaj sie czy sie do drzwi nadaje, bo z tego co wiem, tylko w tym kolorze maja

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2011, 19:42

no chyba, że drzwi drewniane sa

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2011, 23:05

jeszcze dokładnie nie wiem na jakie drzwi się zdecyduję, ale myśle, że beda to drewniane :) a w jakim sensie miala by sie nie nadawac? :>

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2011, 10:12

no może to nie być farba do drewna, a np tylko do ścian, ale jak kupujesz nowe drzwi, to po co je malować? chyba, że ktoś Ci je tam struga z drewna?;p

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2011, 12:22

dowiedzialam sie, ze znajomi wymieniaja drzwi u siebie i mam okazje je od nich wziąć bo są w dobrym stanie, tylko średnio mi pasuja do wnetrza :) dlatego chcialabym je odswiezyc.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2011, 12:30

bez dwóch zdań najlepiej użyć farby do drewna..

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2011, 13:31

Vincent, wiem co to znaczy jak dziecko wykorzystuje miłość do niego mam to samo :D moja córeczka zabawiła się w projektanta wnętrz i tez z żoną daliśmy jej wolną rękę wybrała soczyście malinowy róż i jasny brąz, też myślałem, że będzie mdłe i niesmaczne, ale udało się i jestem w szoku co do efektu, może ma jakiś ukryty talent do aranżacji wnętrz :P Dodam że dodatki w pokoju ma białe ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2011, 14:57

Dobrze współgra ze sobą kremowy z fioletem np. :) ale to też zależy kto co lubi :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 195

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >