Koparki (Wrocław)

« Powrót do grupy: Robimy fundament

7 lipca 2014, 18:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam takie pytanko, dotyczące firmy, na którą udało mi się trafić dziś w Internecie. Chodzi mi konkretnie o tego wykonawcę: Koparki Wrocław. Wyglądają na solidnych i świadczą szeroki zakres usług, m.in.: wykopy pod budynki i fundamenty, wykopy pod płoty i ogrodzenia, korytowanie pod kostkę, wykopy pod sieci wodno-kanalizacyjne, wykopy pod wodę, prąd, kable, światłowody, etc. Kojarzycie może tą firmę, możecie ich polecić? Byłbym wdzięczny za komentarze na ich temat.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2014, 16:14

Ciężko, ciężko... Takich firm są setki, nie sądzę, żeby akurat znalazł się ktoś, kto korzystał z tej konkretnej. Ja osobiście miałem do czynienia tylko z jedną www.jmrtrans.pl i o tej mogę powiedzieć, że jest naprawdę solidna. Poza tym trudno mi jest doradzić. To za małe forum na tego typu pytania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2015, 14:28

Oczywiście, jeśli chodzi o usługi świadczone przez http://www.koparkawroclaw.pl/ to jak najbardziej firma, która podchodzi dość poważnie do tematu oraz dysponująca dość różnorodnym sprzętem, więc jak potrzebny jest wąski wykop pod kable nie wjedzie Wam na ogród wielka koparka tylko przyjedzie minikoparka, która zrobi dużo mniej bałaganu. Pod tym względem jak najbardziej oferta firmy na plus.

Ten post był edytowany przez SabinkaK dnia: 21 stycznia 2015, 14:30
Zgłoś | Cytuj | Link

21 lutego 2019, 20:55

Zgadzam się, że minikoparka zrobi mniej szkód w terenie. Dużo naprawdę potrafi zdewastować ogród. Minikoparki i inny sprzęt, taki jak podnośniki, czy ładowarki znajdziecie w https://gizo.pl/. Można kupić, albo wynająć. Mają 10 punktów w całym kraju, więc nie ma problemu z dowozem w dowolne miejsce. Podobnie jest z serwisem u klienta. W przypadku awarii otrzymasz szybką pomoc i prace nie będą musiały zostać przerwane.

Ten post był edytowany przez Adrian4 dnia: 7 marca 2019, 13:51
Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• POMPA CIEPŁA Liczba postów: 6 Grupa: Robimy fund... Tak naprawdę to nie jest to taka łatwa decyzja jakby nam się wydawało gdyż samych pomp ciepła jest cała masa. Dziś ja chciałbym się was podpytać czy może mieliś...
  • Zabezpieczenia wykopów, szalunki do wykopów Liczba postów: 2 Grupa: Robimy fund... Interesuje mnie rura i tuba szalunkowa. Szukam firmy, która posiada w swojej ofercie takie produkty. Ważna jest dla mnie wysoka jakość. Niedawno znalazłam w Int...
  • Używane wózki widłowe Liczba postów: 7 Grupa: Robimy fund... Na rynku jest naprawdę wiele opcji zakupu sprzętu zarówno jeśli chodzi o wózki widłowe i to zarówno w zakresie wersji elektrycznych, spalinowych oraz terenowych...
  • POMPY CIEPŁA Liczba postów: 114 Grupa: Robimy fund... Polecam również pompy ciepła od firmy Fonko, które zapewniają odpowiedni komfort. Mam takie urządzenie i jestem z niego bardzo zadowolony.
  • izolacja fundamentow Liczba postów: 42 Grupa: Robimy fund... Rury praktycznie zawsze są najsłabszym ogniwem w systemie grzewczym, więc najprostszym sposobem na oszczędności jest ich zaizolowanie. Jak coś, to mam namiar na...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 18509 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 91

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >