offline ![]() rekin200 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() dak88 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Marcell fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Ozzy fachowiec
![]() |
Numerów to Ci raczej wróżka nie poda, ale ... ja byłem
dwa razy i chyba następnym razem, gy będę miał dylemat
natury osobistej, to też pójdę. |
| |
offline ![]() StaszekF praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Marcell fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Basel55 doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() kusząca58 majster
![]() |
|
| |
offline ![]() mrozinska praktykant
![]() |
Nie chodzę do wróżek. Ani nie popieram ani nie neguje korzystania z usług wróżek. Fajnie, jeśli ktoś pójdzie usłyszy jakieś dobre wieści i to rzeczywiście się spełni. Jednak gorzej w drugą stronę, jeśli ktoś usłyszy coś negatywnego i tak to sobie w głowie zaprogramuje, że w końcu się spełni. Lepiej jeśli skorzysta ktoś twardo stąpający po ziemi. |
| |
offline ![]() antek77 doświadczony
![]() |
|
|
Korzystacie z wróżek?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Sprawdzony sklep z częściami Liczba postów: 329 Grupa: Trudne tema... Zdecydowanie mogę Wam polecić stronę https://zebate24.pl/kategoria/czesci-lie bherr/ , na której znajdziecie ofertę firmy Zębate24, która jest dostawcą części na...
- wypożyczalnia samochodów Liczba postów: 60 Grupa: Trudne tema... Uważam, że warto korzystać z usług fachowców, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonej wypożyczalni samochodów w Warszawie, to po...
- Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 359 Grupa: Trudne tema... Polecam wejście we Freedom24 i rozpoczęcie działania z nimi. Siedzę w tym już długo i widzę, jak to działa. Wiadomo - inwestowanie wiąże się z ryzykiem, ale po....
- Mam poważny problem z nadwagą Liczba postów: 130 Grupa: Trudne tema... Jeżeli lubicie aktywnie spędzać wolny czas, to polecam Wam sprawdzić stronę https://www.fitpark.pl , gdzie znajdziecie ofertę firmy FitPark, czyli renomowanego....
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 637 Grupa: Trudne tema... Z praktyki pomaga, gdy optyk ma na miejscu doradztwo przy powłokach i filtrach, a opisy na stronie to porządkują salon optyczny lublin. Dzięki temu łatwiej dobr...