Kosmiczna bateria łazienkowa

« Powrót do artykułu: Kosmiczna bateria łazienkowa | « Powrót do grupy: Wnętrza

7 października 2015, 20:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mam piękną baterię łazienkową kupioną tu www.invena.pl :) po prostu spełnia wszystkie moje oczekiwania jeżeli chodzi o funkcjonalność i design :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2015, 20:29

Ja mam piękną baterię łazienkową kupioną tu www.invena.pl :) po prostu spełnia wszystkie moje oczekiwania jeżeli chodzi o funkcjonalność i design :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 sierpnia 2016, 20:58

Poszukajcie sobie na silla.pl naprawdę jeśli chodzi o design to jedne z lepszych baterii łazienkowych jakie widziałem. No i duży plus za jakość wykonania i 5 letnią gwarancje co też może zachęcić do zakupu. Bo jak producent daje taką gwarancje to znaczy, że produkt jest dobry.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2016, 11:39

Jeżeli szukacie ciekawych artykułów do wyposażenia swojej łazienki,to warto zerknąć także na www.Vocco.pl gdzie miła i fachowa obsługa zawsze służy swoją pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2016, 13:16

Szukałam kiedyś takich nietypowych baterii łazienkowych. Okazało się że KLUDI ma w swojej ofercie naprawde świetne baterie łazinkowe. Popatrz tylko tutaj https://www.kludi.com/pl/produkty/lazienka/, wydaje mi się że i Tbie do gusty przypadną takie baterie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2019, 18:22

Jeśli jednak będziecie szukali klasycznych propozycji w nowoczesnym wydaniu i o szerokim zakresie funkcjonalności to zapraszamy również do nas na https://sklep.sotbe.com/ ponieważ udało nam się zestawić kilkanaście świetnych propozycji baterii łazienkowych, natomiast zaglądając do danych technicznych na pewno nie zawiedziecie się na jakości jaką zapewniamy swoim klientom oraz aż 5 letniej gwarancji.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2023, 10:18

Teraz jest wiele marek na rynku. Ale ja bym bardziej kierowała się wyglądem baterii niż jej marką. Bateria, jak każdy inny element, musi pasować do całej aranżacji. Sprawdź w sklepie Porcelanico - jest tam w czym wybierać. Szczególnie zwróć uwagę na baterie umywalkowe podtynkowe. Fajnie prezentują się w nowoczesnych łazienkach.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Panele podłogowe Liczba postów: 325 Grupa: Wnętrza Panele winylowe są dziś dostępne w dziesiątkach wykończeń: od klasycznych długich desek, przez modne jodełki, aż po wzory kamienia czy betonu w dużych formatach...
  • Jaki stół wybrać? Liczba postów: 95 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 91 Grupa: Wnętrza I especially agree about the importance of textiles. A well-chosen throw or some interesting cushions can instantly change the whole feel of a room. And the per...
  • Elegancki pomysł na przedpokój Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Szukając mebli do przedpokoju, które połączą styl i funkcjonalność. To w i-meble znajdziesz mnóstwo kolekcji, od prostych szafek po całe zestawy. Idealne, by po...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Dobre meble medyczne to podstawa w opiece nad osobami starszymi. Warto wcześniej dowiedzieć się, na co zwracać uwagę przy ich zakupie. Meble medyczne dla senior...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20006 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 313

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >