Koszt hali magazynowej

« Powrót do grupy: Moja budowa

Stron: 51 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14 15 16  ▸  ▸▸

5 czerwca 2015, 13:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja taka hale budowalem dzieki firmie www.mastapolska.pl i jest to najlepsze rozwiazanie, bo dowiadywalem sie u wielu producentow, u nich bylo zdecydowanie najbardziej korzystnie cenowo

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 czerwca 2015, 10:09

Podczas budowy hali na pewno przeda się firma, która zna się na robotach ziemnych oraz posiada odpowiedni sprzet, także na wynajem – wszystko znajdziesz w jednym miejscu, www.cm-construction.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2015, 11:54

Koszt jest zależny od wyposażenia. Zainwestuj w dobre widlaki.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2015, 22:33

Odpowiedni producent i wykonawca na pewno pozwoli zaoszczędzić sporo pieniędzy, ja mogę polecic Ci www.profixhale.pl jedna z lepszych firm z jaka współpracowałem

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2015, 13:07

Pamietaj także o kontenerach socjalnych dla pracownikow. To tez jedne z wiekszych kosztow na budowie. Ja wynajmowałem takie dzieki firmie www.kontener-serwis.pl i byłem z nich bardzo zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2015, 14:38

Koszt hali ciezko określic, zalezy czy zamierzasz oszczedzac na sprzęcie, czy nie. Osobiście polecam zainwestowąc w porzadny sprzęt, np. od http://cassioli.com.pl/ , bo to na pewno ci sie zwróci. A wyposażając po taniości jestes narazony na częste usterki.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2015, 09:46

Odpowiednia instalacja to podstawa, a warto wydac pewna czesc pieniędzy z inwestycji na firme, która zajmie się tym kompleksowo i profesjonalnie – sprawdz www.teldata.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2015, 09:57

poczytajcie sobie co może się przydać na takim wyposażeniu hal, bo sama budowa to jedno, a wyposażenie to drugie. dlatego na waszym miejscu bym się zainteresował firmą Gomar - Stal i metodycznie podszedł do tematu

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2015, 21:39

owszem, wyposażenie to równiez ważna sprawa i nie mozna jej zaniedbać! ja się zaopatrywałem w wielu firmach, ale najlepiej dogadywało mi się z http://www.ipz.com.pl - dobra cena, wysoka jakosc i bezproblemowe załatwianie wszelkich formalnosci.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2015, 08:05

przy budowie warto pamietac o npkontenerach na gruz i odpady (http://www.asik.pl/). dzieki temu bedzie latwiej zachowac czystosc na placu budowy

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 51 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14 15 16  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Podatki Liczba postów: 77 Grupa: Moja budowa Fundacja rodzinna to temat, który coraz częściej pojawia się w dyskusjach przedsiębiorców. Sam zacząłem się nim interesować dopiero niedawno i okazało się, że z...
  • Strony internetowe Liczba postów: 1 Grupa: Moja budowa Jeżeli ktoś planuje stworzenie nowej strony internetowej lub rozpoczęcie działań reklamowych w Google, mogę polecić firmę Netfortis https://goldenegg.pl/ . Sam....
  • Dotacje na budowę domu Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Właśnie zsiadłam na chwilę nad planem budowy i muszę przyznać, że temat wypisów i wyrysów jest dość istotny, a często niedoceniany. W pracy znajoma mówiła, że m...
  • planowanie budowy Liczba postów: 6 Grupa: Moja budowa Cześć wszystkim! Znalazłam ostatnio bardzo ciekawy artykuł dotyczący planowania budowy własnego domu - od pierwszych pomysłów, przez budżet, projekt, aż po form...
  • Remont mieszkania Liczba postów: 252 Grupa: Moja budowa Szanowni Państwo, remont wnętrza to idealny moment na wprowadzenie trwałych rozwiązań, które zastąpią nietrwałe tapety czy farby. Płytki klinkierowe King Klinke...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21116 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 291

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */