Podany artykuł nie istnieje w bazie danych.

Kredyt bez zaświadczeń na remont

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

11 lutego 2014, 12:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Muszę w trybie pilnym ocieplić dom - zastanawiam się nad kredytem bez zaświadczeń. Czy to rozsądny sposób na pozyskanie środków na remont? Boję się ukrytych kosztów...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2014, 16:52

Jeżeli chcesz zaciągnąć taki kredyt w banku to odpada. Bo tam już takich nie udzielają. Musisz bankowi udowodnić, że masz stałe źródło dochodu. Stało się tak za sprawą rekomendacji z KNF. Tutaj masz komentarz do tego co piszę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 marca 2014, 20:43

No niby tak, ale po co od razu kredyt? Przecież można spokojnie znaleźć ofertę pożyczki na www.nobelcredit.pl , gdzie nie wymagają wcale BIK ani zaświadczeń. Okres spłaty pożyczki jest nawet do 25 lat a oprocentowanie dla osoby indywidualnej 8-10%. Wystarczy tylko trochę poszukać i można z powodzeniem coś zdziałać. Ja sama korzystałam z takiej pożyczki ale na 2 lata i spłaciłam ją bez problemu. Kwota nie była też bardzo wysoka, więc może i dlatego jestem bardzo zadowolona z niej.

Ten post był edytowany przez magda906 dnia: 24 marca 2014, 20:50
Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2014, 09:02

Nie ma czegoś takiego jak ukryte koszty, jesli czytasz tylko umowę. Tak jak powiedział już januszkk, bank nie udzieli ci takiego kredytu. Lepiej postaw na pożyczkę. Może i jest wyżej oprocentowana, ale za to dostaniesz ją bez problemu. Masz rację magda906, najlepiej skorzystać z oferty pozyczki w Nobel Credit. Decyzję wydają szybko - wiem, bo sama pilnie potrzebowałam gotówki i byłam w takiej samej sytuacji jak ty. Oprocentowanie jak na tego typu ofertę jest bardzo korzystne i do tego rzeczywiście długi okres spłacania pożyczki. Skontaktuj się z doradcą i powiedź jak wygląda sytuacja. Pożyczka jest bez BIK, z pewnością ci jej udzielą bez problemu.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2014, 15:38

Ogólnie lepiej zaciągnać wyższy kredyt aby mieć kasę na wykonanie przez firmę dodatkowych usług, np. u nas Pewex najpierw przygotował mieszkanie pod remont, usuneli gruz, kafelki, zerwali podłogi. Na prawdę w tym wypadku oszczędności to głupota.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 czerwca 2014, 08:58

Może skorzystaj z karty kredytowej? Tutaj znajdziesz dobry artykuł na temat tego w jakich sytuacjach się przydaje : http://www.comperia.pl/karta-platnicza-jak-ni e-pomylic-karty-debetowej-z-kredytowa.html - nie musisz się przejmować zbędnymi dokumentacjami a oprocentowanie jest bardzo podobne do oprocentowania kredytu gotówkowego...
Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2014, 10:21

Albo weź po prostu pożyczkę pod zastaw. Kiedyś taka brałam na podróż do Australii. Wróciłam z zarobioną kasą i oddałam. Wtedy mogłam odebrać zastaw. Szybko, rzeczowo i po ludzku załatwiłam to w lombardzie na Złotej w Warszawie http://www.lombardnazlotej.pl/pozyczki_pod_za staw_warszawa.html

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2014, 09:17

Polecił bym Ci Jednak normalny kredyt i to najlepiej w banku w którym masz konto bo może dadzą Ci jakąś ofertę dla stałych klientów. Ewentualnie możesz coś poszukać nawigacjaFinansowa.pl ja w sumie tu szukałem jak sam brałem kredyt.

Ten post był edytowany przez Kayler dnia: 11 lipca 2014, 09:19
Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2014, 19:06

Przejrzyj sobie na tej stronce http://www.comperia.pl/kredyty oferty banków .Będziesz wiedział który na obecną chwilę oferuje najbardziej atrakcyjny kredyt .Przecież nie musisz brać kredytu w pierwszym lepszym banku, teraz każdy chce pozyskać klienta więc oferty mają ciekawe .

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2014, 11:16

ja także uważam, że pożyczki online należy brać rozsądnie. Bardzo łatwo wpaść w spiralę długów. Czasami lepiej żyć trochę mniej wystawnie, niż szaleć z remontami co dwa lata. Pomalowanie ścian nie kosztuje dużo.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Skuteczna reklama dla e-biznesu? Liczba postów: 289 Grupa: Trudne tema... Marketing internetowy potrafi przytłoczyć – tyle narzędzi, kanałów i technik. Dlatego warto czasem sięgnąć po przystępne podsumowanie. Przypadkiem trafiłem na h...
  • Wulkanizacja Liczba postów: 62 Grupa: Trudne tema... Potrzebujecie solidnych materiałów wulkanizacyjnych, które sprostają wymaganiom Waszych pojazdów? To miejsce, które warto odwiedzić: https://swistowski.pl/pl/ F...
  • Hurtownia opakowań Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Hurtownia opakowań - jaką polecacie? Chciałabym zaopatrzyć restaurację w solidne opakowania gastronomiczne na dania na dowóz.
  • elektronarzędzia akumulatorowe Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... Doodle Jump may be easy to play, but there is no denying the fact that it is highly addictive. When you reach a new score, you feel a surge of satisfaction rus...
  • profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 71 Grupa: Trudne tema... Mój dotychczasowy gabinet niestety zakończył działalność, więc rozglądam się za nowym miejscem, gdzie mogłabym kontynuować leczenie zachowawcze. Na liście pojaw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19814 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 115

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >