offline majkale fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline januszkk kierownik
|
Moja siostra zaciągała jakiś czas temu kredyt hipoteczny w wysokości 170 tys zł. Oprocentowanie było coś w granicach 5% w skali roku. Była też jakaś prowizja. Z tego co ją pytałem, to kredytu zaczęła szukać na tej porównywarce: http://www.ehipoteka.com.pl. Jak twierdzi jest bardzo wygodna i obiektywna. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline bart doświadczony
|
|
|
| |
offline ola1 doświadczony
|
Dala wielu osób kredyt hipoteczny daje szanse .Sama zaczęłam rozglądać się za takim , na tym forum http://www.comperia.pl/forum znalazłam wiele cennych informacji jak również przejrzałam oferty banków .Obecnie wiem już gdzie się udać , jakie dokumenty muszę mieć .Warto zerknąć to lepsze niż bieganie po bankach i szukanie dobrej oferty . |
| Ten post był edytowany przez ola1 dnia: 8 sierpnia 2014, 22:59 | |
|
| |
offline ewka_so majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Marcell fachowiec
|
|
|
| |
Gość: kosmiczna praktykant |
Ja doświadczenia jeszcze nie mam bo kredyt hipoteczny
jeszcze przed nami, dopiero na wiosnę zamierzamy brać ale
już teraz sporo czytam i chyba będziemy korzystali z
usług doradcy będzie pewniej. |
|
| |
offline mołoszxx inżynier
|
|
| Ten post był edytowany przez mołoszxx dnia: 6 maja 2015, 09:27 | |
|
| |
offline madejski fachowiec
|
|
|
|
Kredztz hipotecyne
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Gry komputerowe Liczba postów: 127 Grupa: Trudne tema... Nowe platformy umożliwiają połączenie ekscytacji gier online z analityką wydarzeń sportowych. Możesz studiować kształt zespołów, porównywać współczynniki i spra...
- Samochody poleasingowe Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Ja lubię przeglądać opinie i na samochody używane jest sporo porad dla osób, które chcą kupić auto, ale nie chcą wtopić. Takie podstawy, ale pomocne.
- Gdzie sprzedam łożyska? Liczba postów: 75 Grupa: Trudne tema... Minecraft APK refers to the Android application package of the globally popular sandbox game Minecraft, designed for mobile devices. This version allows players...
- Oprogramowanie dla biura rachunkowego Liczba postów: 117 Grupa: Trudne tema... Rozwój i retencja pracowników to klucz do sukcesu firmy. Unit4 Teta wspiera zarządzanie talentami, ułatwiając monitorowanie kompetencji, planowanie ścieżek rozw...
- imprezy integracyjne szczecin Liczba postów: 18 Grupa: Trudne tema... Jest to szczególnie istotne dla osób, które niedawno przeprowadziły się do nowego kraju i starają się zintegrować ze społeczeństwem. Właściwie zalecałbym takim....