Gość: rumek2 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: klon2 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: milena32 praktykant |
|
|
| |
Gość: jozek2 praktykant |
|
|
| |
Gość: adi4 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: slawekmar praktykant |
|
|
| |
Gość: adiiipe praktykant |
|
|
| |
Gość: adiiipe praktykant |
|
|
| |
offline Cadela Project majster
|
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że
prowadzenie księgowości samodzielnie może być kuszące
na początku, ale z czasem staje się coraz bardziej
skomplikowane, zwłaszcza gdy firma się rozwija. |
|
| |
offline Alex_88 inżynier
|
Planuję założyć własną firmę w Danii, ale nie jestem pewien, od czego zacząć i jakie formalności muszę spełnić. Natrafiłem na firmę https://doradzamy.dk/, która oferuje pomoc w zakładaniu działalności gospodarczej w Danii. Czy ktoś korzystał z ich usług? Interesuje mnie, czy rzeczywiście oferują kompleksowe wsparcie i czy są godni zaufania. Każda informacja będzie dla mnie cenna. |
|
|
Księgowość w firmie - samemu, czy przez biuro rachunkowe?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Mieszkania deweloperskie Liczba postów: 14 Grupa: Trudne tema... Jeżeli ktoś planuje zakup mieszkania w Krakowie, to warto przejrzeć inwestycje EKOPARK. Sama ostatnio oglądałam https://www.ekopark.pl/bona/inwestycja i napraw...
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 705 Grupa: Trudne tema... Zdrowie to efekt codziennych wyborów, nie jednorazowych działań. Dobra dieta, ruch i sen to podstawa, ale czasem organizm potrzebuje dodatkowego wsparcia, szcze...
- Nowe mieszkania Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... Sprawdzałem ostatnio różne opcje na rynku pierwotnym w Warszawie. Ursynów czy Targówek mają swoje plusy, ale Warszawski Świt od Home Invest wygląda całkiem sens...
- zabiegi laserowe Liczba postów: 20 Grupa: Trudne tema... Zabiegi laserowe faktycznie mogą pomóc w przypadku problemów z bliznami, które często powstają po trądziku. Dlatego warto zajrzeć na stronę kliniki Neonia z Kra...
- samochód nowy czy używany Liczba postów: 657 Grupa: Trudne tema... Podczas poszukiwania informacji o imporcie aut z Kanady trafiłem na firmę Bryki z Ameryki - auta z ameryki . Firma specjalizuje się w sprowadzaniu samochodów z....