Które meble biurowe?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 46 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  13 14 15 16 17  ▸  ▸▸

13 marca 2015, 10:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Też trzeba zwracać uwagę na funkcjonalność takich mebli.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 marca 2015, 07:27

Oprócz funkcjonalności ważne jest aby meble ładnie się prezentowały i robiły wrażenie, to jednak jest wizytówka każdego biura. Ja swoje biuro wyposażyłem meblami ze sklepu http://www.salonmeblowy.net.pl/ .

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 marca 2015, 20:45

Proponuję modułowe biurko Z-Line Main Desk, które z profilu ma kształt litery Z. Jego blat powstał z białego, hartowanego szkła o grubości 8 mm, natomiast konstrukcję wykonano z metalu w całości chromowanego. Wpasuje się do modernistycznego biura, które będzie urządzone w kolorze szarym lub kremowym.

http://mirat.eu/biurko-z-line-main-desk-uniqu e,id3365.html

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2015, 13:51

W sumie każde będą się ładnie,fajnie prezentować o ile dobierzemy odpowiedni kolor ścian oraz podłogę,oświetlenie również odgrywa tutaj istotną rolę,ale pod tym względem chętnie pomożemy,zapraszamy na www.Lednaise.com

Zgłoś | Cytuj | Link

27 marca 2015, 23:13

Mnie się bardzo podobają meble w nowoczesnym wydaniu, takie trochę minimalistyczne, funkcjonalne i ergonomiczne. Meble do mojego biura zamawiałam z Ergoexpert, polecam Waszej uwadze ten sklep, bo super mebelki mają :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 marca 2015, 23:14

Mnie się bardzo podobają meble w nowoczesnym wydaniu, takie trochę minimalistyczne, funkcjonalne i ergonomiczne. Meble do mojego biura zamawiałam z Ergoexpert, polecam Waszej uwadze ten sklep, bo super mebelki mają :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2015, 15:33

meble biurowe muszą być przede wszystkim porządne i służące na lata :) No, przynajmniej na parę lat :) Ja ze swoich jestem bardzo zadowolony, zaufałem firmie z wieloletnim doświadczeniem, już prawie 20 lat są na rynku. Oczywiście są przy tym stylowe i bardzo wygodne :) Ale jednak solidność mebla jest dla mnie priorytetem.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2015, 14:37

Ja zamawiałem meble biurowe ze sklepu [url]www.10office.pl/url] i mogę też polecić, jak ktoś potrzebuję namiaru. Meble mają solidne i nowoczesne. Czyli wiadomo - ergonomia i funkcjonalność z zachowaniem walorów estetycznych :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2015, 14:39

Ja zamawiałem meble biurowe ze sklepu www.10office.pl i mogę też polecić, jak ktoś potrzebuję namiaru. Meble mają solidne i nowoczesne. Czyli wiadomo - ergonomia i funkcjonalność z zachowaniem walorów estetycznych :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2015, 19:53

Mnie się bardzo podobają meble gabinetowe w takim minimalistycznym wydaniu. Na stronie właśnie sklepu ergosystem widziałam taki system Crystal - elegancko, ekskluzywnie, ale właśnie minimalistycznie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 46 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  13 14 15 16 17  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• gry online Liczba postów: 4 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem piperspin. Nie liczyłem na nic, chciałe...
  • Temat zawodowy Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara i deszczowa, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem vegas hero. Nie liczyłem na...
  • Meble na wymiar Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t...
  • Czy kasetony są nadal modne? Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Kasetony nadal mają swoje miejsce w nowoczesnym i klasycznym designie wnętrz, szczególnie tam, gdzie stawia się na dekoracyjny sufit lub ścianę. Kluczowym eleme...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 492 Grupa: Najnowsze t... Urządzając mieszkanie albo dom, często pomijamy temat osłon okiennych aż do samego końca. To błąd, bo dobrze dobrane rolety lub żaluzje potrafią zmienić charakt...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20692 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 178

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >