Które meble biurowe?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 46 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  19 20 21 22 23  ▸  ▸▸

30 września 2015, 21:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Do swojego sklepu znalazłem super regały tutaj: www.log-system.pl
. Mają też bardzo dużo innego wyposażenia do hal handlowych i nie tylko :)

Ten post był edytowany przez mogilany dnia: 3 października 2015, 23:56
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 października 2015, 14:09

Ja fajny zestaw znalazłem tu: meblomoda.pl/katalog/55-Biuro

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2015, 08:07

Ja polecam wam meble biurowe z firmy asso group. Jest tanio, szykownie i przede wszystkim bezproblemowo jeśli chodzi o zakup.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2015, 14:31

Ja albo szedłbym w całość wykonaną z metalu, badź porządnego drewna np. dębu. le wsyztsko zależy do tego jaką rolę będzie pełniło to biuro. bArdziej do pracy, czy reprezentacyjną dla inwestorów :)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 października 2015, 15:48

Hmm Krzesła kupowaliśmy wraz ze stołem w internetowym sklepie meblomoda.pl Bardzo jesteśmy zadowoleni i uważamy że są bardzo wygodne. Dostawa pod same drzwi. Super.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 listopada 2015, 19:52

My mamy meble biurowe z www.ergoexpert.pl - polecam, mają świetny wybór, meble od topowych producentów, 5 lat gwarancji i darmowa dostawa :)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2015, 12:01

Jeżeli mowa o meblach biurowych,to warto również zwrócić uwagę na fotel tapicerowany,który zapewni nam wygodę podczas codziennej pracy,tutaj warto zerknąć na www.Domartstyl.eu gdzie ich wybór jest bardzo szeroki.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2015, 11:09

Fotel to podstawa musi być wygodny zgadzam się w 100% :)
Jestem na etapie wykańczania jednego z biur i chyba tym razem zdecyduję się na Svenbox http://www.wyposazeniegaudia.pl/cat/meble-biurowe/meble-biur owe-svenbox jeśli chodzi oczywiście o meble do biura.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2015, 17:43

Ja mogę polecić firmę Jard, zobaczcie sobie na ich stronie http://www.jardwaw.pl/, co oferują. Moim zdaniem to naprawdę porządne meble, na lata. Cenowo bardzo fajnie wypadają na tle konkurencji.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2015, 23:08

bardzo dobre meble biurowe oferuje firma wuteh z torunia - polecam obejrzeć na ich stronie katalogi z biurkami itp. Meble są fajnie wykonane. Fakt, nie należą do najtańszych, ale idzie za tym dobra jakość. No i to poslka firma, lepiej wspierać takie, niż kupować chińskie meble, jak wszystko co z chin, idealne na jeden sezon.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 46 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  19 20 21 22 23  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• gry online Liczba postów: 4 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem piperspin. Nie liczyłem na nic, chciałe...
  • Temat zawodowy Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara i deszczowa, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem vegas hero. Nie liczyłem na...
  • Meble na wymiar Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t...
  • Czy kasetony są nadal modne? Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Kasetony nadal mają swoje miejsce w nowoczesnym i klasycznym designie wnętrz, szczególnie tam, gdzie stawia się na dekoracyjny sufit lub ścianę. Kluczowym eleme...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 492 Grupa: Najnowsze t... Urządzając mieszkanie albo dom, często pomijamy temat osłon okiennych aż do samego końca. To błąd, bo dobrze dobrane rolety lub żaluzje potrafią zmienić charakt...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20690 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 256

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >