Ładna i dobrze wykonana pościel - gdzie szukać

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

29 listopada 2021, 14:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej!
Szukam ładnej i dobrze wykonanej pościeli bawełnianej, czy macie może dla mnie jakieś ciekawe propozycje gdzie warto zajrzeć podczas poszukiwań. Szukam sklepów z dobrymi cenami, ale i szerokim wyborem rozmiarów. Pomożecie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2021, 17:49

Ja polecam sprawdzić sklep Loomframe https://loomframe.com/kategoria/komplety-posc ieli/ ponieważ tutaj nie tak dawno kupiłam piękną pościel w kolorze oliwkowym, która również jest bardzo dobrze wykonana, przyjemna w dotyku (z bawełny) oraz też nie są drogie. Można złapać całkiem fajne promocje, więc poszukiwania powinny być udane :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2021, 17:59

Akurat pościele też kupowaliśmy w Loomframe i także polecam jeżeli zależy Ci na tym aby móc się dobrze wysypiać i do tego móc stylowo dopełnić aranżację samej sypialni. Przede wszystkim stawiają na szeroki wybór kolorów oraz rozmiarów. A nasz zakup to "Oliwkowy komplet pościeli bawełnianej" Pozdrawiam i udanych zakupów ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2021, 18:03

Super, na pewno sprawdzę :) Zobaczymy i na pewno dam Wam znać jak coś zamówię

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2021, 10:35

My nie tak dawno domawialiśmy pościel do naszej sypialni po remoncie i trafiliśmy na ofertę przygotowaną przez Loomframe https://loomframe.com/kategoria/komplety-posc ieli/ także śmiało mogę polecić jeżeli szukasz sprawdzonego i pewnego miejsca z dobrej jakości produktami i szerokim wyborem kolorów i rozmiarów itd. Myślę, że tak samo jak my nie zawiedziesz się co do jakości, ceny oraz poziomu obsług, pozdrawiam!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 stycznia 2025, 19:54

Warto zajrzeć na stronę Kler https://www.kler.eu/pl/c/typ-produktu_posciel , jeśli szuka się pościeli, która wyróżnia się jakością i designem. Mają ogromny wybór wzorów, które dodadzą każdej sypialni elegancji. Sami zamówiliśmy tam dwa komplety.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2025, 15:08

Hej, ja polecam urodaiwdziek.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2025, 06:44

Tak zupełnie przypadkiem trafiłam na femi i wygląda to na miejsce dla tych, co siedzą w klimatach naturalnych i chcą postawić na coś łagodniejszego dla skóry. Sklep prosty, czytelny, a jak ktoś dopiero zaczyna swoją przygodę z takimi produktami, to łatwo się połapać. Zastanawiam się tylko, jak z trwałością takich rzeczy, a wy co o tym sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2025, 13:41

Mi też po głowie chodzi wizyta w Jah Love Tatoo. o tatuażu myslę od dawna i zależy mi na tym, zeby wykonała go osoba z doświadczeniem i zmysłem estetycznym a wiem, ze w jah Love takie osoby pracują.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20248 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 292

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >